6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144696
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Venom

ocenił(a) film na 10

Mam tutaj całkiem niezłe zdjęcie
http://www.cinecomics.fr/images/venom.jpg

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
deder1

Nie to że fake ale ten Venom jest z gry....:P

ocenił(a) film na 10
deder1

Venom na zdjęciu jest prawdziwy(zobaczcie blog Darth Venoma) ale całe zdjęcie to fake

użytkownik usunięty
Kudii11

Wy to juz widze, ze prawdziwymi ekspertami jestescie

ocenił(a) film na 10

deder 1 po co tak wyskoczyłeś to tego kolesia. Poprostu chłopak niewiedział. piss and love

ocenił(a) film na 9
Kudii11

Ja nie jestem zadnym ekspertem ale tylko powiedzialem ze on jest z gry...to co juz nie moge nic powiedziec bo bede uwazany za eksperta??;/

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

Darth spider ma racje, przecież ani my ani ty żadnymi ekspertami nie jesteśmy

ocenił(a) film na 8
Kudii11

A ja dodam, że to zdjęcie było już wielokrotnie omawiane na tym forum, więc nie ma się o co sprzeczać, a tym bardziej na nikogo wrzucać, deder1. Po prostu koleś nie zauważył i tyle.

ocenił(a) film na 10
deder1

A ty taki kojak jesteś.Do domu ziemniaki obierać.Ja nie wiem gdzie takich ludzi rodzą.......w zadupiu jakimś chyba......

ocenił(a) film na 10
Dyskobol

Chłopcy spokojnie po co te nerwy. właściciel tego tematu poprostu o tym zdjęciu nie wiedział.deder 1 po co go tak pojechałeś. to jest kulturalne forum po co te sprzeczki

ocenił(a) film na 7
Dyskobol

Tak czy inaczej wiadomo,że to nie z filmu, bo nieraz był pokazywany już SPOT z Venomem i wiadomo że nie ma jęzora, więc trzeba być niezłym tępakiem żeby zamieszczać takie tematy.

ocenił(a) film na 6
deamon82

No i czemu sie przypierdalacie do chłopaka od razu?? To zdjęcie Venoma nie wygląda jakby było z gry więc każdemu mogło się popierdolić nie? W sumie, to dla mnie ono też nie wygląda jakby z gry było...

ocenił(a) film na 7
Dextromethorphan

ale już napewno nie z filmu, koleś ma 10 dioptrii czy jak?

ocenił(a) film na 5
deamon82

Powtarzam jeszcze raz: fani przed premierą robia sie upierdliwi !!!