Mam tutaj całkiem niezłe zdjęcie
http://www.cinecomics.fr/images/venom.jpg
Venom na zdjęciu jest prawdziwy(zobaczcie blog Darth Venoma) ale całe zdjęcie to fake
deder 1 po co tak wyskoczyłeś to tego kolesia. Poprostu chłopak niewiedział. piss and love
Ja nie jestem zadnym ekspertem ale tylko powiedzialem ze on jest z gry...to co juz nie moge nic powiedziec bo bede uwazany za eksperta??;/
A ja dodam, że to zdjęcie było już wielokrotnie omawiane na tym forum, więc nie ma się o co sprzeczać, a tym bardziej na nikogo wrzucać, deder1. Po prostu koleś nie zauważył i tyle.
A ty taki kojak jesteś.Do domu ziemniaki obierać.Ja nie wiem gdzie takich ludzi rodzą.......w zadupiu jakimś chyba......
Chłopcy spokojnie po co te nerwy. właściciel tego tematu poprostu o tym zdjęciu nie wiedział.deder 1 po co go tak pojechałeś. to jest kulturalne forum po co te sprzeczki
Tak czy inaczej wiadomo,że to nie z filmu, bo nieraz był pokazywany już SPOT z Venomem i wiadomo że nie ma jęzora, więc trzeba być niezłym tępakiem żeby zamieszczać takie tematy.
No i czemu sie przypierdalacie do chłopaka od razu?? To zdjęcie Venoma nie wygląda jakby było z gry więc każdemu mogło się popierdolić nie? W sumie, to dla mnie ono też nie wygląda jakby z gry było...