6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144688
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Venom

ocenił(a) film na 10

Jak dla mnie najlepszy przeciwnik Spidermana i w bajce i w komiksie a nawet w filmie:) Czytałem coś że Venom ma wrócić w czwartej części i oby tak się stało:D

ocenił(a) film na 6
schneider17

Chyba wszyscy tego chcą...a Venom, to najbardziej zaciekły wróg Spidera ;]

Dextromethorphan

no bez watpienia najlepsza postac z jego wrogow!!!

ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

To prawda. Ta postac to dla mnie czyste zło i to mi sie w nim najbardziej podoba :D

schneider17

to powiedz czemu go tak zjebali w filmie!!bo mogli w sumie zrobic samego Venoma ale poswiecic mu znacznie wiecej czasu:))))i byloby super:)))

ocenił(a) film na 10
Funny_Man

Mi sie Venom podobał. No moze troche go było mało ale ogólnie wygladał dobrze. Miejmy nadzieje ze przy czwórce troche wiecej nad nim popracuja:D

schneider17

venom powinien wygladac i zachowywac sie tak jak w kreskowce!!!byloby swietnie:))))

ocenił(a) film na 7
Funny_Man

Ale wtedy oszczędziliby dużo chajsu a z tego co wiem twórcy chcieli pobić rekord kasowy i im się to udało.

ocenił(a) film na 10
RID66

Ciekawe co reżyser wymysli. Chodzi mi o to jak Venom przezył.

ocenił(a) film na 10
schneider17

Venom w czwórce powinien byc wiekszy i troche bardziej zbudowany no i gdyby dodali by mu ten jezyk który znamy z komiksów i bajki byłoby super

ocenił(a) film na 7
schneider17

Mógłby na przykład zalizać Spiderka na śmierć:D

ocenił(a) film na 6
RID66

Bez przesadyzmów ok? :D

Dextromethorphan

Venom rządzi ale ogólnie to w czwartej części ma być Carnage. ŁEEEEEEE !!! To jest dopiero kocur !

ocenił(a) film na 4
schneider17

Zaraz komuś łeb urwę... czemu są ludzie tak ograniczeni, że każda kreskówka jest dla nich równoznaczna z bajką? Non stop - bajka o Spider-Manie, postać z tej bajki. Jasna cholera!

Jeśli Venom ma być zrobiony tak, jak w SM3, to niech lepiej nie wraca. Zobaczymy, jak sobie poradzą z Lizardem.

A tak na marginesie to Venom nawet polizał tym języczkiem Spider-Mana... w grze. To jest jeden z jego ataków, jak podejdziesz za blisko...