6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144688
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Venom??!!

ocenił(a) film na 10

Ci którzy lubią Spidey napewno czytali albo oglądali w dzieciństwie wersje animowana... Venom był przeciesz jednym z większych wrogów spider man i bardzo uciążliwym w dodatku. I tu się zastanawiam czy Venom pojawi sie w następnej części??!! co myślicie?? w sumie zginął Eddie ale cześć Venoma pozostała (u tego doktora wykładowcy Petera który badał próbke i o niej właśnie myśle)

ocenił(a) film na 10
Raist_2

ja mysle ze Venom wroci w czworce;-) bo jak na takiego wielkiego przeciwnika Spidermana to on nie mogl tak poprostu zginac po 20 minutach filmu no nie...

ocenił(a) film na 4
_justin_

" w sumie zginął Eddie ale cześć Venoma pozostała "

Bez Eddiego Brocka nie powstanie kolejny Venom

ocenił(a) film na 7
skibson

Wydaje mi się, że Brock + Venom byli potrzebni aby zilustrować tezę, że "zawsze mamy wybór". Aby uświadomić Peterowi jaka moc w nim drzemie, wydobyć z niego zło i pokazać, że to zło trzeba kontrolować, bo jest w każdym z nas i jeśli nie panujemy nad sobą, popadamy w złość itp. to możemy stać sie potworami -----> Peter stał sie okrutny dla MJ i Harrego:(. Venom miał tylko pokazać drugą stronę "mocy", Petera. Wątpię aby Brock czy Venom powrócili. Wiem, że jeden aktor ( Topher lub Franco) powiedział, że jego bohater nie umarł tak do konca. możliwe zatem, że będzie Carnage, ale możliwe, że zadziała formuła GG i powróci Harry, zwłaszcza po tak ogromnym sukcesie finansowym. Obie wersje są jednak naciągane:D ale to tylko film i wszystko się może stać...

ocenił(a) film na 7
Nigtingale

,,Brock + Venom" %o że what?
Brock (lub jeden z jego następców) + symbiot = Venom , zapamiętajcie to raz na zawsze wielcy nibyfani spider-mana