i film jest świetny! Bez wątpienia najlepsza część! Nieustająca akcja i ogólna rewelacja, nikt nie będzie zawiedziony. 9/10 przy czym poprzednie dostały ode mnie po 8/10
nastay18 - jestes jakiś nienormalny hehehehe, pisze ze najgorsza część a ocenia na 10/10
Jeżeli z góry oceniasz film po recenzjach tzn że narzucają Ci co ma Tobie się podobać, wtedy to nie jest Twoje zdanie! A zwiastuny są mylące...
haha :) nastay18 - jesteś fantastyczny xD weź mnie naucz takiego przewidywania, chciałbym przeczytać parę nienapisanych książek.. :P pozdrawiam serdecznie ;)
Spider_man_23
Ja mieszkam w Berlinie i widziałem go w kinie CineStar a czy warto! Ba! Nie można tego przegapić! Takie filmy to tylko na dużym ekranie. Z tego co mi wiadomo w Polsce już w ten piątek, a więc hop do kina ;P
yeah I'am back.... powinienem zmienić nick na "Chorobliwy _ Longer" bo jakoś ostatnio ze zdrówkiem nie za fajnie :P Ale cóż, taka już moja nędzna dola.... ^^
Właśnie Longer mam takie nurtujące mnie pytznie. Czemu zmieniesz nicki z np. Twisty Longer potem inny teraz znowu ziiny. Zawsze mnie to ciekawiło
Ps. Sorry że tak nie na temat :D:D
Bo Longer zmiennym stworzeniem jest. Generalnie to w przeciągu niecałego roku ( mojej zaskakująco pokręconej filmwebowskiej działalności^^ ) zmieniłem nick 3 razy. Dlaczego Audioslaved_Longer...?
Dlatego : http://www.last.fm/music/Audioslave :)
Aseq
ten cytat z twojego blogu mnie powalil (pozytywnie)
,, Jeśli alkohol przeszkadza ci w nauce to... rzuć szkołe!,,
co racja to racja hehe
Widze ze idziecie do kina dzisiaj wszyscy... no ja tez sie moze wybiore jeszcze raz... Dobre kilka lat nie bylem w kinie 2 razy na tym samym filmie :P
Nie wszyscy.....ja ide jutro :P i pare innych osob albo jutro albo w niedziele albo dpoiero po weekendzie:P:D
juz sa kopie SM 3
Na polskich stronach ale to wersja cam (pisze to dla tyc co nie ruszaja do kin)
ja ruszam...
Red Spider, czyli piszesz do elity :)
Bo każdy szanujący się fan (i nie tylko) Spider-mana powinien po raz pierwszy zobaczyć "trójkę" na dużym ekranie.
Pozdrawiam nasz Spider Team