dobra ej zasmiecacie tylko niepotrzebnie forum, a swoją drogą ciekawe jakie moce będzie posiadał user oczywiscie po za totalnym rozbrojeniem przeciwnika na łopaty po przez swoją błyskotliwą inteligencje :)
tak ale dodam sprostowanie z najnowszych spiolerow.User przybierze postac Electra i bedzie pochlanial energie z calej kuli ziemnskeij.Blacspiderman czytaj najpierw spoilery zanim cos napiszesz ok??:D
do alex - zamknij morde koksie nas jest wiecej i napierdolimy Ci!!o ile user nas wczesniej nie wykonczy....
Właśnie. Ja mam znajomosci więc mozesz dostać w ryj od mojego kumpla: Arnolda Shwarzeneggera ;-)
Black Spider jaki Ty ograniczony jesteś, to była tylko ironia, a Ty już sapiesz... nieładnie
Jakbym miał takiego brata jak User, to bym go do adopcji oddał, albo byłbym bardziej humanitarny i ukręciłbym mu łeb.
hehe jak ktos nie zna przygod spider mana
to naprawde moze sie nabrac na przeciwnika usera :)
lizard i jego prawa ręka user wgniotą was w fotel!! nic co userowe nie jest mi obce, bądź jak user (be like water) a to tylko kilka cytatów z nadchodzącej wielkimi krokami 4 czesci czlowieka pająka!!!
user z kazdym tematem rosnie w sile!!ciekawe czy zapanuje nad moca i nie przejdzie na dark side:D:D hhuuuuuuuhhhhhh....huuuuuuhhhhhh..... wher's Padme...??:D:D:D
Ja myśle, że user nie zginie. Powstanie pewnie o nim seria książek i przejdzie do podręcznik.ów od historii jako "ten który nie został pokonany przez Spidera"
przecież user to alter ego spidera więc nigdy nie zginie, poprostu zawładnie w 4 czesci naszym herosem jak to wczesniej zrobil symbiot, ej fajnie ze nie wiedziliscie, co goscie wogole...
ja mysle ze to on jest alter ego prince of persia:D:D no bo kto inny mogl tak zawladnac ksieciem??:D
dobra ja spadam naprawde milo sie gawedzilo ale obowiazki wzywaja.Nie martwcie sie no ja black spdier..Bede sie bal zasnac..jesli jutro mnie nie bedzie to zajrzyjcie na te strone www.uservictim.userkiller.userhaker.org :D:D bede tam odchaczony na jego liscie...
user kill all
wystapi w sm4 bedzie przeciwnikiem spideya 100 razy wiekszym niz sam venom ,trzymajacy w reku 2 pary wideł !!
Oby film był niezły. Jak na oczekującego fana już zrobiłem fan poster: http://img118.imageshack.us/img118/2329/spiderman4kopiazp4.jpg
heh dobre ... zajebiste :D spider zginie w walce z userem ,,, user tylko ze pierdnie i po pajaczku :)
wiem jak bedzie wygladac sm4
sm przemieni sie w carnage'a .... wystapi nawet venom i GG3 i 4 wystapi znow Sandman , Scorpion , Lizard oraz cała zgraja mutantow z X-mena z Volverine i Magneto na czele !!
User zniszczy ich swoim wielkim smierdzacym bakiem ( user przeszedl mutacje , ktory wydziela z tylnej czesci ciala smiertelne substancje !!)
ta no sprite, cola ani żaden inny okrutny przeciwnik nie ma szans z userem nawet comandos za 3 zlocisze, kiedys czytalem gdzies w jakims czasopismie o super herosach jak to user wpadl do jakiegos baru i wydoil z gwinta literka czystej po czym rozpie.... tamtejszych obywateli... gdy nagle zza kszaczka wyskoczyła i napadła na usera agresywana i krwiozercza kaczka obciągaczka ale i tym razem user wyszedl zwyciesko, o tym juz musieliscie slyszec...
A co Ty brałeś, że Ci się tak jaźń rozszerzyła? Musiałeś coś brać bo normalni ludzie nie piszą takich rzeczy :D:D:D
Wszedł i wyszedł. I nawet nie skapnął sie o czym mówimy. Bo wiecie, oni nie moga się doczekać i czekają na premierę w necie, która pewnie okazała sie żartem primaaprilisowym (23 kwietnia ;-))
czlowieku user daje mi takie inspiracje do tekstów że nic wiecej nie trzeba, user to niewyczerpywalne sie zrodlo nowych pomysłow...
Hej kudii, miałeś rację. User zmienił nika na Dark User. Co prawda mówiłeś, że będzie miał darth User ale co to za różnica ;-)
Wysoce prawdopodobne jest, że za jakiś czas filmweb zrobi plebiscyt na najmniej rozwinięte forum w całym serwisie - zagłosuje na WASZE forum. Teraz to szkoda normalnie się tu udzielać... :P
Ale jemu chodziło chyba o całe forum o SM3, a nie tylko o nasz temat. I tu się z nim zgodzę. Albo Switch i Dark User (dawniej User) dają pierdoły, albo są jakieś kłótnie., Ale w końcu czym by żyło to forum gdyby nie TO.
Jemu chyba nie chodziło o nasz temat tylko o całe forum o SM3. I w tym się znim zgadzam. Albo Switch i Dark User (dawniej User) dają jakieś pierdoły, albo sa ciągłe kłótnie. No ale w końcu czym by żyło FW bez TEGO
Oh sory, że dwa razy napisałem o tym samym ale wcześniej mi sie nie pojawiło ;-)