6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144691
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Że tak na prawdę Spider-man niewiele go interesuje, zafascynowany jest za to postacią Petera Parkera:) i uwielbia patrzeć jak świat wali mu sie na głowę:) i jak ta postać się rozwija, kocha, cierpi itp. Więc sądzę, że w SM4 -----> raczej rwelacji nie będzie, najgorsze jest to, że żadnej kwesti, sądząc po SM3, nie ujmą dobrze. No bo jak nazwac dobrymi pseudopsycholgiczne wywyody i drętwą grę np. panny Dups, Peter tez mógłby być jakis nieco bardziej żywy, bo to taki flegmatyk:D Czyli kolejny klops:(

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Dextromethorphan

i dlatego też jestem za zmianą reżysera bo jeśli on zostanie to znowu będziemy uraczeni jakże niezłykłym wątkiem miłosnym :/ który owszem mógł byc 1 czy 2 części ale całą trylogię??
podobnie było z postacią Venoma,Raimi nie przepadał za nim ale kogo to kurwa obchodzi za przeproszeniem?przebolałbym już to że główny przeciwnik pająka pojawi się na końcu ale tak spartaczyc jego wizerunek?

ocenił(a) film na 10
korona1989

,,zafascynowany jest postacia Petera Parkera,,

kurde on powinien byc bardziej zainteresowany jego 2 strona czyli Spidermena

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

powinien wiecej poswiecac film Spidermanowi

bo nieraz wydaje mi sie za duzo watkow z Peterem , przez co np jest mniej walk dla Spidermana

ocenił(a) film na 5
Red_Spider_2

w koncu film ma tytul SPIDERMAN a nie Peter Parker:D racja ja tez jestem za zmiana rezysera.Uwazalem Raimiego za maestro jesli chdozi o spidermana ale terz widze ze jest inaczej.Pomylilem sie.Po tym fimie widac ze zrobili ten film tylko dlatego ze wczesniejsze dwa dobrze sie sprzedaly to wszystko.Nie a w tym filmie zadnego potencjalu i nie czuc staran rezysera.

Nigtingale

niestety sie z toba zgadzam maria!!!odrazu widac ze raimi nie za bardzo rozumie o co w takim filmie chodzi!!!a jezeli chce krecic dramaty z zycia wziete to niech napisze swoj scenariusz i powroci do korzeni(niezaleznych) gdzie wspanialomyslni producenci nie beda mu niszczyc filmu!!!a jezeli chodzi SP4 to tez nie licze na rewelacje!!mogliby wkoncu zmienic rezysera!!!widac ze raimi jest juz lekko znuzony tym filmem:)))i obsada chyba tez!!!mogliby zatrudnic np.Singera!!!ten to ma leb do adaptacji komiksow!!!moze on postawil by na akcje i nareszcie zobaczylibysmy film ktory po wyjsciu z kina pamietalibysmy jeszcze dlllluuuugggooo!!!!!!

Nigtingale

Proponuje na reżysera Uwe Boll'a on by wam nawsadzał takiej akcji normalnie karate przez 140 minut

a i czasami jakiś pościg z wybuchającymi samochodami... mocne!

ocenił(a) film na 6
dengr

Jaką krate? My nie chcemy żadnej kraty...my chcemy więcej Spider-Man'a...mocne!

Nigtingale

karate to takie bicie kogoś (bardzo widowiskowe) spodobało by sie widowni

ocenił(a) film na 6
dengr

No co Ty?? Ja myślałem, że chodzi Ci o jakąś kratę np. o spódnicę w kratę...

Nigtingale

NIE... chodziło mi o krate browaru żeby pająk nastukany chodził a jak by jeszcze fukacza dostał to już całkiem jak w życiu...

ocenił(a) film na 6
dengr

Dobra... teraz jeszcze raz, po polsku bym prosił ;]