6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144691
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Że na zakończenie 3 (gdyby Harry przeżył) to mógłby ścigać się z Peterem po całym NY, albo mogliby dać taką scenę np. w 4, wyobrażcie sobie: noc, Harry przylatuje na swojej desce do Petera i pyta się go czy się może pościgaja. Peter z rozmarzoną miną się zgadza i ruszają zz zawrotną prędkością nad NY, ale byłyby fajne zdjęcia:) mogliby robić przy okazji jakieś fajne figury: skoki, to byłoby coś:)

użytkownik usunięty
Nigtingale

zacznij pisac ksiazki, moze odniosa sukces.

ocenił(a) film na 7

Nie wiem skąd mi takie rzeczy przychodzą do głowy, jestem po prostu stuknięta:)

użytkownik usunięty
Nigtingale

masz wene tworcza. To nic zlego. Na maturze by sie przydalo.

ocenił(a) film na 7

Eeeee ja na maturze niestety nie urzywałam weny, tylko wiedzę, temat dotyczył motywów literackich, mało miejsca na popisy wyobrazni. Ale moze któregoś dnia napisze wam scenariusz SM4, kto wie, tak sie przymierzam do tego:)

użytkownik usunięty
Nigtingale

typowo babska rozmowa, zartuje :P:P:P

ocenił(a) film na 7

Dlaczego babskie gadanie? co w tym złego, że jakiś pomysł strzelił mi do głowy? Dark Knight ----> jesteś dziewczyną:)

ocenił(a) film na 10
Nigtingale

no ona jest dziewczyna

po nicku nikt by sie nie kapnal
hehe

użytkownik usunięty
Nigtingale

no bo śmieje sie ze rozmawiają tylko dwie forumowiczki a to sie rzadko zdarza na forum spider-mana, tyle :)

ocenił(a) film na 5

A wy piszecie, że to ja mam wyobraźnie z tym tematem "kto chciałby zostać Venomem" :D

ocenił(a) film na 7
Ade_Er

Do----> Ade.Er, twój topik pobił chyba wszystkie:) rzadko udaje mi się tak uśmiać:) dzięki