6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144691
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Wenom w niej wystapil. Przy przemianie. Wydal sie strasznie chydy.

ocenił(a) film na 10

nowa polszczyzna: wydawał się strasznie chydy :):)
chudy, o tym już wiadomo od dawna że nie wygląda jak Venom Marvelowski :)

ocenił(a) film na 6

"Wenom"?
Boże, z kim ja pisze?

Tak serio to te reklamy na polsacie są bezadziejne.
No może nie jest tak źle ale po co te beznadziejne komentarze w stylu "rządny zemsty", "trzymający w napięciu".
A po całości ma się wrażenie że to film dla dzieci.

Właśnie, nie denerwuje was podejście ludzi do spider-mana?
Że to bajka dla dzieci, jestem pewny że dzieci nie zakapują głebi filmu.
Mnie starasznie denerwują te reklamy "jupi" i innych takich produktów w których do reklamy wykorzystuje się spider-mana.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Przy przemianie jest chudy, ale potem jest bardzo przypakowany.

Stefan_Mirecki

a mi sie wydaje ze to nie film dla dzieci

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

pff... szefie a jaka jest głębia tego filmu?? wg mnie żadna...to lekkie, rozrywkowe kino, absolutnie nic więcej...

ocenił(a) film na 9
Sammy_Jankis

Sorry Sammy klasyfikujesz sie pierwszy do plytkosci ogladanie.To tak jak 2D i 3D.I bez jadu za chwile, tylko spokojne odpowiedzie czy zaraz pokazesz jaki mocny jestes w uzywaniu klawiatury.

ocenił(a) film na 6
brodzikm

nie wiem o co ci chodzi napisz jeszcze raz tylko po polsku...

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

I tutaj się z Tobą Darth, choc nie czesto to robie ale masz racje.Spiderman nie jest raczej dla dzieci,chyba ze bajka ktorej nie moge jakosc przetrawic, sorry ktorzy musla ze jest super.Czytalem komiksy majac 12 lat i czytam teraz i zupelnie inne rzeczy spostrzeglem.O wiele doglebniej patrzy sie na dramat bohatera.Jest to dramtat w pewnym stopniu bo bycie herosem nie pozwala na prowadzenie normalnego zycia.Obarczanie sie za smierc kazdego ktorego nie bylo sie w stanie uratowac.Dokladnie to zrozumia osoby ktore znaja dokladna historie Gwen i jej ojca.Jakby Peter nie byl Spiderem nie doszloby do tego.Pisze o tym poniewaz w wieku 12 lat raczej ludzie nie dostrzega tego,czytajac komiks,i nie zauwaza rzeczy w filmie.A nie chodzi tylko o walki.A Venom jaki bedzie taki bedzie, wyglad jest w sumie najwazniejszy dla tej postaci, co nie bardzo da sie dokladnie odwzorowac ale mysle ze psychike Eddiego pokaza bez zastrzezen

P.S.Korzystajac z okazji pisze do wszystkich ktorzy sciagaja film.Jesli go sciagniecie i obejrzycie przed pojsciem do kina to nie jestescie fanami i zmiencie profesje moze na zbieranie znaczkow.I NIE NAJEZDZAC NA MNIE....!!!!Zastanowcie sie co wam da obejrzenie marnej kinowki.Wpisanie na FW ze pierwszym sie obejrzalo film...zalosne.

ocenił(a) film na 9
brodzikm

w pierwszym zdaniu zabraklo mi slowa zgodze.

ocenił(a) film na 6
brodzikm

Sammy, nie ma głebi? No nie dobijaj mnie.
Może jest kinem rozrywkowym ale wyjątkowo dobrym.

Wy się uwzieliście? Ostatnio czytam posty do mnie, od starych znajomych z forum, którzy wcześnij uznawali mnie za góru na forum, a teraz gdy naskoczyłem na ten pseudo Fanklub, i zkrytykował mnie Black Spider, to wszyscy odważyli sie pisać że czasem sie ze mną nie zgadzają.

Pamiętam jak kudi pytał się mnie czy moze tu pisać, śmieszne no nie? Oczywiście nie miałem nic przeciwko temu bo to spoko gościu.
A jak taka osoba jak Black Spider odważyła się mnie skrytykować to kudi dzisiaj pisze że: się ze mną "wyjątkowo" zgadza.

Teraz Brodzikom, chyba nigdy sie nie kłuciliśmy, nie pamiętam żeby mnie krytykował i ja jego.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

Darth Venom sorry za to ,,wyjątkowo" ale tak jakoś powiedziałem bo teraz wszyscy się z toba nie zgadzaja(no prawie) .. dla mnie też jesteś spoko koleś(dziękuje za słowa uznania) :D:D:D:D

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Teraz Brodzikom, chyba nigdy sie nie kłuciliśmy, nie pamiętam żeby mnie krytykował i ja jego. Pisze że sie ze mną nie często zgadza.

Nikt z tych osób mnie wprost nie skrytykował przy danej sytuacji.
Bo kłucę sie tylko Black Spidermanem, ale to jest....., a żadna z tych normalnych osób mnie nie skrytykowała otwarcie, tylko między wierszami to widać.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

Co racja to racja. Black Spiderman zasługuje na potępienie :D:D:D:D:DD::D:d

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

"ale tak jakoś powiedziałem bo teraz wszyscy się z toba nie zgadzaja(no prawie)"

To znaczy że nie masz swojego zdania?

"wszyscy(prawie)" tzn.?
Bo skrytykowałem pseudoklub? Ale szybko sie ze wszystki oprócz Black Spidermana pogodziłem. Co do klubu to Black Spider, nawet mnie krytkując przeznał że mam racje, tylko za gwałtownie reaguje i troche przsadzam.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

Z tym clubem to była przesada.JA się z tobą prawie zawsze zgadzam i nie pamiętam żebym się z tobą kłocił ,,,, a ,,(prawie)" to właśnie brodzikm no i ja (lol) i jeszcze pare osób..

Ps. Wiem wiem z tego posta wieje głupotą

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

nie zgadzalem sie w paru sprawach ale nie pisalem o tym bo nie bylo sensu, byly to nie duze sparawy i nie chcialem poruszac dalej tematu, i nie uwazam ani nie uwazalem nikogo na tym forum za guru poniewaz guru w dziedzinie Spidermana to jest Stan Lee.

P.S.Kiedsys sie zapytalem gdzie jestes bo byly jakies dziwne posty bez reakcji.

ocenił(a) film na 9
brodzikm

aaa z tym czesto to pomylkas.Moj blad.

ocenił(a) film na 9
brodzikm

Tutaj z kolei ja sie z tobą zgodzę. Ja również czytałem Spider-mana mając 12lat i czytam teraz, chociaż pewnie nie tak dużo jakbym chciał bo obowiązki nie pozwalają. Podoba mi się twoje podejście do Spider-mana i komiksów. Wychowując się na ilustrowanych historiach swego ulubionego bohatera a później czekając na film nie sposób uniknąć porównań z komiksowym pierwowzorem. Jestem fanem komiksów ze Spidey'em ale zaznaczam komiksów i filmów (z seriali animowanych toleruję tylko Batman TAS) i to właśnie komiks stanowi dla mnie biblię jak to kiedyś zdaje się powiedziałeś. Wiadomo świat filmu ma swoje prawa, ale w moim przypadku porównania będą zawsze.

ocenił(a) film na 9
Bartlett

Powyższy post skierowany był oczywiście do użytkownika brodzikm :)))

ocenił(a) film na 6
Bartlett

Tak z innej bajki.
Interweniowałem w sprawie Usera, to co robi nie wystrczy by skasować mu konto. Zostało nam go tylko ignorować. Na szczęscie dzisiaj nic nie pisał, to może zwiastować że mu się znudziło i dał sobie spokuj.

Tak myśle że nie bede zawziety i zrobie zawieszenie broni z Balck Spidermanem, jest jaki jest ale trzeba być tolerancyjnym dla innych niż my :)

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

PArada równości. Tolerancja tolerancja.

Ps. Kolejny mój głupi post

ocenił(a) film na 6
Kudii11

Proponuje żeby nasza elita zrobiła pare równości, User, Arold, Black Spiderman i paru takich innch którzy już nie piszą. (przepędziłem ich :)

ps. Oglądałem wczoraj Efekt Motyla, super film, dawno takiego nie widziałem.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

też oglądałem. ZAJEBISTY

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

parade nie pare, sorry.
Dobra już kończymy pisanie głupich postów.

ocenił(a) film na 6
Stefan_Mirecki

Zastanawia mnie tytuł.
Dlaczego Efekt Motyla, którego w filmie nie było.
Doszedłem do wniosku że tu chodzi o samą teorie chaosu, że mały drobiazg, taki jak ruch skrzydeł motyla moze stworzyć coś tak wielkiego jak tajfun na drugim końcu świata. Ta sama zależnośc była w filmie, że kilka sekund naszego życia może zaważyć na całej przyszłości, że kilka słów może zmienić całe nasze życie.

Najlepsze było to że wystrczyło kilka słów kilku letniego dziecka zeby wszytkie kluczowe wydarzenia sie poprostu nie odbyły.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

Popieram twoją wypowiedź Darth.Trafnie to rozwinołeś.

ocenił(a) film na 6
Kudii11

Dzieki, lubie sobie czasem przeyśleć dogłebnie sedno filmu.

ocenił(a) film na 8
Stefan_Mirecki

ta reklama to totalny kicz

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

widze

D.Venom

ze chyba snie ci sie po nocach skoro ciagle tylo o mnie sie rozpisujesz w swych wypowiedziach :)

ale mowie skoro ty piszesz o mnie ,, w twardych slowach,,
to ja tez nie bede owijal w bawelne gowno obchodza mnie twoje opinie na moj temat itp

A z tym ze ja sie mam za niewiadomo kogo na tym forum to podaj chociaz 1 argument , bo ciagle to piszesz a ja chce kurwa dowod

Bo jesli ktos sie tu unosi itp to ty ale napewno nie ja
wiec jeszcze raz powtarzam piszac to pograzasz sam siebie idioto

ocenił(a) film na 10
Black_Spiderman

,,Tak myśle że nie bede zawziety i zrobie zawieszenie broni z Balck Spidermanem, jest jaki jest ale trzeba być tolerancyjnym dla innych niż my :) ,,

nastepna prowokacja , abym ci pojechal

echhh ,,dziecinne zachowanie,, D. Venoma

a potem ma pretensje ze kieruje w jego strone fale krytyki

ocenił(a) film na 10
Black_Spiderman

,,Proponuje żeby nasza elita zrobiła pare równości, User, Arold, Black Spiderman i paru takich innch którzy już nie piszą. (przepędziłem ich :),,

hahaha jak bede chcial to bede pisal
i kto tu sie niby ,,wozi na tym forum,, , znowu sobie zaprzeczasz biedny chłopcze...

Aha i prosze nie piszcie nic o paradzie rownosci , bo gdyby taki kolo mnie szedl to bym go z...

ocenił(a) film na 10
Black_Spiderman

dobra a teraz cos na temat
bo ostatno musze ciaagle odpisywac na tematy D.Venoma

Zgadzam sie SM w tv pokazuja troche bajkowo i dziecinnie ale niema co sie dziwic skoro film jest od 12 lat musza jakos tych maluchow zachecicic do obejrzenia SM 3.

A kazdy kto czytal choc pare komiksow Spideya wie ze jest to bardziej swiat mroczny , z takim dreszczem , a nie taka sielanka jak to przedstawiaja filmy ....

Gdyby nakrecili takiego ,,prawdziwego Spideya ,, to powien byc przynajmiej od 16 roku zycia , a od 12 no sorrry wiadomo ze znowu wcisna troche komedii , smiesznych zarcikow( chlopak pisal w recenzji)

Widac ze tworcy bardziej wzorowali sie na bajce niz na komiksie a szkoda nawet wielka szkodaaaaaa

to tyle...

ocenił(a) film na 10
Black_Spiderman

,,Widac ze tworcy bardziej wzorowali sie na bajce niz na komiksie a szkoda nawet wielka szkodaaaaaa ,,

Co do tego zdania to male sprostowanie

chodzi mi ze klimat bardziej z kreskowki , niz z komiksu

Venom wyglonda zaj****cie!!!! Ide do kina na pierwszy seans w Bolcu!!!!!!!

ocenił(a) film na 6
danio_6

Ale sie rozpisałeś.
Dobra, sorry, troche przesadzam z śmianiem się z ciebie, w końcu nie jesteś taki zły.

Tak serio, to może zrobimy zawieszenie broni? (będe wielko duszny)

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

to badz wielkoduszny....

mialem juz niezly pomysl zeby cie wkurzyc ...

hehe

ocenił(a) film na 6
Black_Spiderman

To jak, zawieszenie broni?