Jestem po dzisiejszym seansie. Cos fantastycznego. recenzje ze wszystkich stron świata byly jak najbardziej prawdziwe. Najlepsza czesc z trylogii. Acha i dla uspokojenia - ciocia May nie umiera :D. Gratuluje tworcom i czekamy na 4 :D
Jak dlamnie to kicha i tego filmu nie polecam, żałuje wydanej kasy na ten film. Film mi sie nie podobał co najwyżej kilka momentów że już nie wspomne o końcówce gdzie spidy jest w drodze na tratunek may i zatrzymuje sie na chwile na tle wielkiej amerykańskiej flagi... Jak dla mnie 4/10 film poniżej moich oczwkiwań, przebolałem początek filmu bo wierzyłem że Venom będzie fajnie zrobiony i może nie był on totalną klapą ale i tak poniżej oczekiwań.
Na pewno nie jest kicha. Proponuje porownac inne produkcje z tym filmeem - chocby Daredevil ktory niestety nie wypadl najlepiej, czy chocby Punisher ktory w sumie najgorsy nie byl. Venom - no coz - troche go bylo za malo ale i tak zrobili go bardzo w porzadku. Chciaz nie odwzorowali go idealnie to i tak podobienstwo bylo ogromne. No i ta FENOMENALNA koncowa wakla - Harry - Hop Goblin i Spider-Man przeciwko Snadmanowi i Venomowi. Na mnie zrobila maxymalne wrazenie.
a mnie strasznie wpienili ze Eddiego Brocka usmiercili... za to film u mnie spadl w notach i tego nie daruje heh
Jak widzialem ta scene (z flaga) to od razu pomyslalem ze ludzie zaczna sie jej czepiac. Pierwszy post jaki czytam i prosze, mialem racje ;).
Flage bylo widac moze 2 sekundy.
Przeciez w każdej części Spider-Man jest na tle flagi.
w 1 częśći w końcówce filmu a 2 części bodajze przed walką na wieży z Octopusem.
Wiadomo amerykańska produkcja, Nowy Jork więc troche choć musi być pokazanego symbolu USA.
flaga flaga - byla nie bylo - filmu nie spaścili. Tylko kurde. mogli go nawet na 3 gdziny dac, jesli mialoby byc wiecej Venoma. Fakt szkoda ze brock zostal usmieercony. Myslalem ze nie skoncza z nim w IV czesci zobaczymy go w pojedynku najpierw z Carnagem a potem oba symbioty przeciw Spidiemu :/... Pozyjemy zobaczymy :D
Nie, błagam- tylko niech nie robią już IV części...to sie zrobi nudne...mnie film się podobał, choć był już troche za bardzo przesadzony...spiderman i 2 przeciwników na raz?? no dobra, ok spoko...tylko właściwie walka Sandmana przeciwko spiderman'owi była nieuzasadniona, bo po co miał z nim walczyć, skoro obchodziła go tylko chora córka?? wg mnie I i II były lepsze