A o to beznadziejny przypadek Nastay:
''Najlepszy film wychodzi w maju PZK3 zapraszam głosujcie na ten film bo to lepszy kazałem chłopakom nie którym z pzk3 zeby głoswoli na 1/10 ''(chodzi rzecz jasna o Spidera)
P.S. Red Spider czemu zrezygnowałeś z fotela??:D
Ale kudii przeciezs nie jest w zarządzie:
-Darth Venom
-Brodzikm
-Black Spider
-Ja
i Overall
To spierdzielaj jak chce ci sie płakać.....zebyś sie nie zdziwil ze twoi PZk beda mieli tez niska ocene
SBrechta Spider- Team kurde co to jest hehehe , smieszne co wy takiego robie, bezndzeja,Darth Venom ,Diablo , Red Spider , black Spider , overall jestescie Śmieszni hahahah
no co za debil ,idz juz stad bo zaraz pzk bedzie mialo ocene 6.0,zazdroscisz ze mamy spider team,ty na pewno nie byl bys przyjety,cwaniaku!
zazwyczaj nie toleruje czegos takiego bo to dosyc chamskie zachowania...ale skoro oni tak robia to my tez mozemy...dobra juz dalem im 1/10 dzis ranO:D:D
no wlasnie,na dwie poprzednie to luzno idzie ,a na trzecia nie,ale w koncu bedzie mozna zaglosowac:)
Ej... bez przesady! To, że jakiś tam nastay jest kretynem do potęgi entej nie znaczy, że wszyscy fani PzK3 są tak przyjebni jak on... nie odpierdalajcie chamówy i przestańcie oceniać PzK, bo będziecie tacy sami jak oni :(
P.S.
Też się macie o co kłócić...przecież, to tylko film ;]
spokojnie,ocene zawsze moge zmienic,a ocene 1/10 dalem dla zasady,bo mnie wku... ten idiota
toć kurde SPIDER wymiata i rzadzi.. kto sie wychowal na komixach z nim wie o czym gadam.. StaN Lee rulez.. a pzk jest naprawde niefajne - wiem bo znam sie i tyle! i teraz wy tez sie znacie!.. HEyA!
wy tak , napisze tem pzk3 ze fani spider - man ocenią film pzk cała serio 1/10 zobaczycie wszyscy kto jest fanem pzk3 bedzie Głosował na Sm3 1/10 , chce cie wojny to bedzie ją mieli :P
SPider-Team co to jest jakaś druzyna pajokow kurde smieśni jestescie heheheh, Ja juz wole Dragon Ball komiksy czytac niz spider-man ;/ bo to hujnia
moze uwaz jest duzo temató i duza ocena ale mniej fanów wiecej jest Pzk3 mówie wam
A co mnie obchodzi jaka ocene bedzie miec spider man 3 na filmwebie dla mnie bedzie zawsze super i to sie liczy