Zalosni jestescie. Takie tematy. Az szkoda slow.
Wyjątkowo iteligentny temat, skoro coś ci się nie podoba to chociaż napisz o co chodzi.
Kto niszczy forum?
Dla mnie jedną z osób które robią tu niepotrzebne zamieszanie jesteś ty!
sorry ale po co taki bzurny temat :/
wlasnie przez takie TEMATY najbardziej jestem wkurwiony!!!1
,,Zalosni jestescie. Takie tematy. Az szkoda slow,,
Sorry ale dawaj argumenty!!!
bo tak to kazdy moze sobie napisac
musze przyznac darth venomowi że za czasów jego dyktatorskich i nikczemnych rządów nie było tu takiego bur...
ostatnie ataki usera i innych ,,błyskotliwych,, sprawiły że na tym forum jest jedna wielka papka...
Dzieki, satrałem sie odpędzać z tąd frajerów którzy chcieli zrobić troche niepotrzebego zamieszania.
Teraz jest bardzo dużo osób, i bardzo mało takich co się znają, wiele osób pisze róże głupoty z nudów, i nikomu niemoża nic zrobić.
Już nie jestem autorytetem? :)
Tak serio to jak zaczołem mniej pisać, bo był tu taki burdel że sie nic pisać nie chciało (czasy wojny z Nolanem), to zrobił się syf.
Teraz w kwietniu i marcu pojawiło się dużo nowych osób które nie wiedzą co tu się działo przez ostatnie 10 miesięcy, i nie wiedzą jak się zachować, i "kto tu rządzi" :)
"dyktatorskich i nikczemnych rządów" ale dowaliłeś, bez przesady, był ogółem luz, ja przez ten czas sie zmieniłem, stałem sie pobłażliwy.
haha! no nie ten temat mnie powalil!Moze jakies argumenty lub przyklady podasz Dark Knight??
Zepsulicie tutejsze forum i nadal to robicie.
Zalosni jestescie. Takie tematy. Az szkoda slow.
caly czas sie z tego smieje
kobieto no podasz te argumenty no i kto jest zalosny twoim zdaniem odpowiedz ok
tez tak sadze :)
Apeluje ludzie wrzucie troche na luz!!!
Bo sa takie spiecia ze hej ostatnio
"pewnie ma napięcie przed miesiączkowe i pisze farmazony"
Dobre, i kto taką zrozumie?
Jestem ciekaw co nam odpisze, bo musi sie wytłumaczyc z takiego Userowego tematu.
user wrocil , mam nadzieje ze nie bedzie walil glupich postow , choc ten co walnal za madry nie jest
apeluje nic nie piszmy bo dziecko
bedzie mialo jeszcze wieksza podniete!!! ok (ja mu 1 napisalem , ale to ostatni z mojej strony)
Na forach Filmwebu wyraźnie widać zepsucie. Tematy takie jak "Ludzie, w filmie X na końcu zginie Y!", "Zabawa! Ja zaczne: tak i owak czy tak i siak?", "Wybieramy najlepszych aktoroff - zapraszam na mój blog" i podobne tylko zaśmiecają forum, a i tak wypowiada się w nich tylko "elyta".
Byłbym zapomniał. Inne tematy z gatunku "siedlisko-spamu" to "Skąd ściongnąć film X? Na torrentach znaleźć nie mogem ;/ ;(" i obecne niemal przy każdym filmie "Mieszkam w Stanach/Wielkiej Brytanii/Niemczech i widziałem jush film, jest bardzo fajny i mi się podobał. Tylko kinówka trochę słaba".