film jest ciekawy,swietne efekty specjalne,najlepszy z serii,jednak za duzo w nim watkow i wciaz sie zastanawiam kim jest Gwen Stacy?zamiast ponętnej,ciekawej postaci jaką jest Felicia Harvey z czasem Czarny Kot,która zawroci Peterowi w glowie dali jakas marna barbie,ktorej nie pamietam z komiksu;/mam nadzieje ze w 4 odslonie pojawi sie Czarny Kot,choc w to szczerze watpie.Ktora z aktorek wedlug was najlepiej by sie nadawala do tej roli?Mysle,ze Charlize Theron bylaby swietna jako blondi z niebieskimi oczami o ponetnym glosie;]A tak wogole czemu rezyser obasadzil w roli slicznej Mary Jane Kristen Dunst?;/porazka totalna,bo Kristen uroda nie grzeszy i brak jej drapieznosci Mary Jane;/to by bylo na tyle
1 nie Harvey tylko Hardy
2 Gwen Stacy była w komiksach
3 Według mnie teraz było by głupota zmieniać juz K.D. na inną aktorką do roli M.J. grała ją 3 części co innego gdyby od pierwszej części grał ktos inny...albo po pierwszej części zmienili by aktorkę no ale po trzech?
4 Wątpie ze w której kolwiek części(planowana jest 4,5,6) pojawi sie jakis sprzymierzeniec...no nie licząc Harrego Osborna....(no ale on zginął)
przepraszam za literowke;]rzeczywiscie juz wiem kim jest Gwen Stacy,miala czarna opaske jednak itak uwazam ze Felicia byla ciekawsza postacia,mogliby tez dodac watek Morbiusa przy okazji Felicii;]a tak wogole gdzie sie podzial jeden z wiekszych wrogow Spidermana Kingpin?;D
Kingpin był w filmie Daredevil....więc troche głupio by było Kingpin tu i tam nie? i co gorsza kingpin w daredevilu byl czarny;/;/
w sumie masz racje;/jest mnostwo postaci a do tego trzeba by bylo nakrecic mnostwo czesci;/niestety wszystko zalezy od rezysera fajny bylby watek z problemem mutacji Petera,gdy zmienia sie w potwora;]
Nom tez myślałem nad tą mutacją...mogło by sie sprawdzić...nie wiem jak było w komiksie ale w bajce ze przez to urzadzenie neogeniczne Connors stal sie Lizardem a dzieki temu urzadzeniu Spider dostawał tak jakby ''zastrzyki''zeby jego mutacja ponownie sie ''rozwinela''
dokladnie;]to bylby strzal w 10 niestety jak ktos wogole nie zna historii spidiego leci na komerche i efekty nie potrafi sie dobrze wczuc w tresc filmu i to jest przykre;/musze przyznac ze fajnie jest z kims pogadac kto wie tyle na ten temat ja wlasnie ty;p ja duzoooo ogladalam spidermena na fox kids teraz jetix;Dnajbardziej mi utkwily jego slowa:"teraz wiem,ze wielkiej sile towarzyszy wielka odpowiedzialnosc"
:"teraz wiem,ze wielkiej sile towarzyszy wielka odpowiedzialnosc"
te słowa to chyba hasłowa reklamowe Spidera:D:P....
tak,a dokladniej powiedzial je w odcinku,w ktorym poznal x-manow,fantastyczna 4,ironmana,kapitana Ameryke itp ciekawy odcinek;d
Było jeszcze pare tych odcinków gdzie to powiedział...:P
Ja tam licze ze w SM4 zobacze Carnage'a i Lizarda (juz nie wiem ktory raz to pisze):D:P....a i zapraszam na bloga
oooo no Carnage to swietna postac i jest znacznie silniejszy od Venoma i spidermana razem wzietych tyle ze calkiem zdominowal Kasydy a w przypadku Lizarda dr Connors to jednak byl przyjaciel tak samo jak Harry wiec ciezko bylo mu z nimi walczyc;/
No i dobrze ze ciężko niech sie chłopak pomęczy:P....przecież nie musiałby go zabić...wystarczy ze by uzyl rekombinatora neogenicznego:D:P
no dokladnie:Dpoza tym Peter jest niezwykle inteligentny jesli chodzi o chemie i fizyke w koncu sam produkuje wlasna siec;]to dopiero superhero pamietam jeszcze ta cala smieszna ciotke Mary Jane,ktora mu dzialala zawsze na pajecze zmysly heeh do tego jest zabawny ciekawe kiedy zaostrzy sie konflikt miedzy JJJ a spidermanem w filmie bo przeciez Johna nie cierpi go z powodu smierci zony,co wedlug niego jest wina zamaskowanego przestepcy-spidermana rzeczywiscie Peter ma mowiac nieladnie przesrane:D
no tez fakt;Dja za bardzo sie wciaglam w bajke:Da nie wiesz czy wydawane sa jeszce komiksy ze spidim?z tego co pamietam ostatni byl DK tak to tylko mozna klasyki kupic np na allegro;/
Nie mam pojęcia czy są wydawane ale wiem kto może wiedzieć...użytkownik o nicku: Brodzikm tu masz z jego blogiem: http://www.filmweb.pl/user/813294/brodzikm.html
On duzo wie o komiksach...tylko ze jakos zadziej teraz tu wchodzi:P
o dzieki;]ja tam kupywalam x-man z serii DK,ale zaprzestalam z powodu braku postaci Rogue,ktora bardzo lubie,a potem pojawil sie jakis szajs the new x-man i juz calkiem zrezygnowalam;/a wracajac do spidermana mysle ze Tobey dobrze gra Petera choc troszke za maly jest nie mniej jednak z niecierpliwoscia czekam na nastepna czesc;]