6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144688
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

szkoda że tak go oceniacie naprawde,bo jest to najlepsza ekranizacja komiksu marvela jaką widziałem i bardzo blisko spiderowi do batmana którego większośc tak uwielbia.W trzeciej cześci najlepiej i najbardziej przekonująco dla mnie zagrali James Franco i Topher Grace.Niepszypuszczałem że postac Harrego zostanie tak genialnie rozbudowana i New Goblina jeszcze bardziej zaskakująca niż w komiksie.wspaniały pokaz postaci tkwiącej miedzy dobrem a złem.początkowo miałem niesmak jak już było wiadomo że Grace bedzie Venomem.Ale poobejżeniu filmu całkowicie go pokochałem w roli Brocka/Venoma.I według mnie filmowy Venom jest najgroźniejszą i najbardziej zagrażającą Peterowi postacią ze wszystkich częsci.Choc było go mało w filmie to pokazał na co go stac z jaką szybkością walczył ze Spidim.Bo podobno najgroźniejszego wroga można pokonac w 5 minut lub walczyc z nim bardzobardzo długo.Ale Venom niezostał pokonany ponieważ przymierzał sie w ostatniej chwili do zabicia Petera atu spadły belki które tworzą hałas co szkodzi Venomowi.więc poprostu miał pecha i gdyby nie to to Spider by nieżył.Grace stworzył doskonale postac najgroźniejszą ze wszystkich części.