6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144691
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Film zrobiny ewdidentnie dla kasy. Miał byc dla każdego, żeby przyciągnać jak najwięcej widzów (w koncu władowali w ten film kupe kasy), a wyszedl przydługi misz-masz tak na prawde o niczym. Jesli chodzi o to przesłanie, że zawsze ma sie wybór..... cos to trochę płytkie. Za dużo i za długo sie dzieje i czywiscie nie mogło się obyc bez amerykanskiego patosu i powiewajacej w tle flagi.

ocenił(a) film na 6
ewadbr

Ludzie zejdźcie już z tej flagi! Przesłanie było całkiem dobre, tylko styl jego pokazanie do dupy :/

ocenił(a) film na 5
Dextromethorphan

ja pier...znowu o tej fladze,a w czym ta flaga przeszkadza,niech sobie jest,ameryklanie tak maja i koniec

cinas91

nie no flaga jest spoko ,daje tylko dowod na to ze amerykanie sa swietnymi patriotami(heh az do bolu:),tylko dlaczego musza przypominac o tym calemu swiatu za kazdym razem gdy tylko nadazy sie okazja!!to juz sie robi zenada!!ale zauwazcie ze w co drugim filmie wywodzacym sie z tamtego kraju tak jest!!rozne aluzje do tego jak bardzo oni kochaja swoj zepsuty kraj:))))PRZESADA lekka....

ocenił(a) film na 9
Dextromethorphan

Ja nie wiem co niektórzy mają do tej flagi...mi tam ona nie przeszkadzała:D:P

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

no wlasnie

jakby nie wiem jakie wielkie znaczenie to mialo dla filmu!!!!!!!

ocenił(a) film na 6
Red_Carnage

Ja po prostu zlałem tą flagę... ot szmata w biało czerwone paski ;]

użytkownik usunięty
Dextromethorphan

W ogóle to powinna byś jakaś flaga jamajki albo gandzi..

A tak na serio to co myślisz że gdyby polska była dziana, miała swoje poolywood i swojego pająka to pewnie widzieli byśmy flagę biało-czerwoną...

Usa wymyśliła herosów, stworzyła ich, to ona kręci o nich filmy więc mają do tego pełne prawo aby to ich flaga widniała w filmiksie..

nie masz się już do czego doczepić?

ocenił(a) film na 3
ewadbr

Trochu nie na temat z ta flage, niech sobie bedzie, tylko polewke z tego mialem, bo jacy to ci amerykanie nie sa... Wracajac do filmu to zgadzam sie z autorem tematu, trohe przydlugi film wlasciwie o niczym :D 2 godziny naprawde nudnego kina i 20 min nie najgorszej akcji, do tego zdecydowanie za bardzo rozwiniety watek milosny do tej brzydkiej aktorki :D

PS.
Warto wpomniec ze ledwo co wygrala w castingach z Elisha Cuthbert, ktora jest jedynie jakies 4857348574874698735687698023 razy ladniejsza aktorka, ale co tam, widac ze amerykanie maja swoj gust, wlasciwie swoj wlasny swiat i swoje wlasne kredki, szkoda tylko ze te kredki to 32 kolory czarnobialyh na baterie

ocenił(a) film na 6
zwierz_u

Co do panny Dunst, to na sam jej widok robi mi się niedobrze :( Ani, to ładne, ani utalentowane...

użytkownik usunięty
Dextromethorphan

No bo to brzydki bazyl jest, nie dość że ma garba to jeszcze przyjaraną buśke, a chodzi jak by jej włożyli wzmacniacz w tyłek...

ocenił(a) film na 6

Mnie tam najbardziej jej kwadratowy ryj odstrasza i zgryz...blee

ocenił(a) film na 3
Dextromethorphan

Bardzo fajnie to ujales, mniej wiecej podobne odczucia mam :P
Wpisz sobie w wyszukiware filwebu: Elisha Cuthbert to zobaczysz kto mogl grac z seri spider-manow zamiast panny Dunst... Nie wnikam co ona tam musiala zrobic za ta role... :P

ocenił(a) film na 6
zwierz_u

Myślisz, że musiała dać żeby się dostać?? Jeżeli tak, to w stanach są więksi desperaci niż u nas :D
Co do Elishy, to powiem tak: ała :}

Dextromethorphan

ale o czym wy wogole gadacie???przeciez kazdy normalny polak wie ze tam, za oceanem sa totalni debile,nie majacy za grosz gustu!!wszystko przeliczaja na kase!!moze ona dala jaks lapowke,moze zakrecila sie pod biorkiem szefa wytworni...nie wiadomo!!a co do jej wygladu i talentu to zdecydowanie 0 w obu przypadkach!!niestety!!jezeli ona ma grac w 4 to juz lepiej by bylo gdyby Peter zostal homoseksualista i znalazl sobie jakiegos ladnego chlopca a nie wyplosza rodem z EPOKI LODOWCOWEJ...:))))

ewadbr

Jeśli chodzi o tą flagę to źle mnie zrozumieliście. Nie przeszkadza mi ta flaga. Już się przyzwyczaiłam do tego samouwielbienia amerykanów. Ale wiało na tym filmie płycizna i nawet to przesłanie tego nie uratowało.

ocenił(a) film na 3
ewadbr

Ale ze co "ała" do Elishy ?? tylko mi nie mow ze nie jest duzo lepsza laska niz ta pseudo pieknosc :P Co do desperacji to na prawde musza chlopaki w ameryce jakies leki na antydepresyjne i antydesperackie brac :P Bo jak juz nawet takie "pieknosci" moga robic interesy pod stolem to wole juz Polske :P

ocenił(a) film na 6
zwierz_u

Co do "ała", to mnie nosi jak ją widzę ;] Chyba wiesz o co mi chodzi ;>

ocenił(a) film na 7
ewadbr

Panna Dups nie jest brzydka:P Matko chłopaki słabo gra, ale nie jest brzydka. W tych rudych włosach wygląda fajnie. I jeszcze jedno ona nie ma kwadratowej twarzy TYLKO OKRĄGŁĄ!!! Gdyby miała kwadratową to pilibyście z radosći bo kwadratowa twarz świetnie łapie światło i kamera/aparat foto. świetnie potrafi uchwycić taką twarz. Krótko mówiąc kwadrat jest bajlepszy do filmów/zdjęć:)

ocenił(a) film na 3
Nigtingale

Maria ja nie mowie ze ona az taka przydka jest, ja tylko rozpaczam ze zajela miescje duzo ladniejszej aktorki, ktora miala na tyle honoru zeby nie kirac pod stolem za role :P

ocenił(a) film na 9
zwierz_u

a może dunst mogla dostac normalnie role..tylko ze ona wolała tak:P:D

ocenił(a) film na 3
Darth_Carnage

Nom, moze i mogla dostac normalnie, ale przy tym jaka miala konkuretke to szczerze watpie :P
No ale coz, wkoncu zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... :P Panna Dunst chyba to wie :P

PS.
Powiedzmy Alex ze kumam o co biega ;P ;)

ocenił(a) film na 6
zwierz_u

Oj męczy... wystarczy popatrzeć jak panna Dunst stawia kroki, jakby ją coś bolało ;] a z panią E chodzi mi o to, że to fajna dupa i jak ją widzę, to mi ciśnienie rośnie ;] gdzie? tego już chyba nie muszę mówić :P

ocenił(a) film na 6
Nigtingale

Ona ma kanciasty ryj jak nic... ona w żadnych włosach nie wygląda dobrze ;]
Po prostu słaba jest...za słaba żeby grać M.J. najładniejszą dziewczynę ze szkoły ;] no i jej talent aktorski jest też raczej na niskim poziomie niż na wysokim, no może nie na niski, a na średnim ;]

ocenił(a) film na 3
Dextromethorphan

Ej Aleex, ew mozna stierdzic zamiast ze dunst ma "kanciasty ryj" to ze jej twarz ma poprostu aerodynamike lodówki :P

ocenił(a) film na 9
zwierz_u

Dokładnie żadna praca nie hańbi:D:D...ale ta babka na E...wiecie o ktora chodzi to jest sto razy ładniejsza od kwadratu(dunst)

ocenił(a) film na 3
Darth_Carnage

No raczej, Elisha bez porownania ladniejsza, a dunst chyba ma ukrainskie korzenie, bo ostatnio ja widzialem na dworcu pks jak ludzi zaczepiala i gadala "lachu za knyszu" :P widac tak kiepska aktorka z niej ze az glod jej doskwiera :P
A Elisha to moja ulubiona aktorka ;P ELISHA RULEZ :PP

ocenił(a) film na 6
zwierz_u

hahahaha o kurwa :D:D:D nie bij, nie bij ;]

ocenił(a) film na 9
Dextromethorphan

Oooo...pewnie w USA kazdemu zrobiła...to teraz ukraina:D:D...może do Polski tez przyleci:P:D:D

ocenił(a) film na 3
Darth_Carnage

Hahaha Dunst jest jak algida, rozdaje w promocji za darmo 15 mln BigMilków (lody dla nieuswiadomionych :P) Moze ona chce konkurencje algidzie zrobic :P, ale z jej twarza ktora ma zerowa aerodynamike to juz wole kupic sobie BigMilka niz od niej za darmo dostac, zreszta kto wie co ona wczesniej z ustach trzymala :P:P

ocenił(a) film na 9
zwierz_u

No wiezsz torbe na twarz...i niech robi swoje:D:D:D hehehehe:P:D

ocenił(a) film na 6
zwierz_u

Dobra zejdźmy już z panny Dunst niech wypie...ala do niemiec na ogórki ;]

ocenił(a) film na 9
Dextromethorphan

To na kogo teraz wchodzimy??:D:D:P

ocenił(a) film na 3
Dextromethorphan

2 sprawy:

1. Na panne Dunst to ja bym nawet nie chcial wchodzic... ;P
2. Co ci zrobily te biedne niemieckie ogorki ?! :P

A tak na serio, to nie ma co, lipnie gra w tej serii i do tego jest brzydka :D Jakby ta role grala Elisha to jetem pewiem ze cala trylogia bylaby w Top 50 :P wierz czy nie, Elisha ma nawet z takiej bananowej republice jak Kaczpospolita na prawde duzo fanow :P ;)

ocenił(a) film na 9
zwierz_u

Własnie na Jetix leci odcinek z symbiotem:D:D:D

ocenił(a) film na 6
Darth_Carnage

Nie szczuj, nie szczuj z tym symbiotem :P

ocenił(a) film na 9
Dextromethorphan

Czyli jutro bedzie Venom:D:D:D:P:P.....

ocenił(a) film na 6
Darth_Carnage

ehhh zgrywus :P:P

ocenił(a) film na 9
Dextromethorphan

Gdyby Peter przynajmniej sie zachowywał w filmie tak jak w bajce:D

ocenił(a) film na 6
Darth_Carnage

No w filmie był troche jebnięty, ale słabo o wiele za słabo...

Darth_Carnage

wogule dobrze by bylo gdyby tworcy kinowej wersji spider-mana wzorowali sie na kreskowce z JETIX!!!tam przynajmniej Venom mial jaja...byl silny,wielki,mial ladne zabki,,no i oczywiscie dlugasny jezorek!!!i fajny glos!!!a green goblin mial swietna maske,z gumy tak aby mimika jej wlasciciela pozostawala nieskazitelna(wyobrazcie sobie jakby willem daefoe nosil w 1 taka maseczke!!aj tylko palce lizac...on ma swietna mimike..a co dobiero w roli goblina:))))!!!!

ocenił(a) film na 6
zwierz_u

Ogórki mnie tak samo wkurw... jak i niemcy, a jeszcze niemieckie ogórki, to już w ogóle ;]

ocenił(a) film na 9
Dextromethorphan

pod wpływem symbiotu ma sie rozumiec

ewadbr

Wszyscy jesteście gnojkami. Jak można z ludzi robic kurwy. Lepiej się sami zastanówcie kim wy jesteście.

ocenił(a) film na 9
Bialy_Pielgrzym

Ja jestem chłopcem który ma 15 lat a wy chłopaki??

ocenił(a) film na 6
Bialy_Pielgrzym

Gdzie widziałeś żeby ktoś powiedział tam kurwa o Kirsten? sam ją tak nazwałeś!