jednym z nich jest user ktory podszywa sie za red spidera nie wiem czy ktos jeszcze byc moze user pod wszystkich sie podszywa ale juz pojawil sie moj klon..
nie zwracajcie na niego uwagi ... im wiecej o nim piszecie tym wiecej durnot mozecie sie spodziewac z jego strony
take it easy !:))
łatwiej powiedzieć niż zrobić:P;)...ale wkurza mnie to bo bedzie temat jakis dodany i kazdy bedzie myslał ze to ja;/;/...a to bedzie User
user na poczatku taki spokojny a teaz taki grozny sie zrobil...:D:D ciekawe co mu odbilo...??
Nie bede zmieniał nicka bo bedzie tak jak z avatarem...Jaki ja mam taki i on;/;/
juz myslalem ze Spider_man23 to moja podjebka:D ale naszczescie jest normalny.Czyli tyko user jest tym podjebkowiczem.Czyli jest niegrozny:D
user kiedys jak pisales Black byl normalny :P teraz polaczyl sie z symbiotem i stad to zachowanie xD
Pewnie było tak że Arnold szwajceneger był połączony z symbiontem i postanowił go zerwać. Dziwnym trafem symbiont spadł na usera i dlatego tak mu odjebało do reszty
Dobrze że narazie go nie ma:D....ale pewnie potem bedzie i bedzie robil kazdemu laske na forum:D:D...
Co wy z tego forum zrobiliscie? O pomste do nieba wolam. A ten user to kto taki?? Tak na nim jedziecie. hehe Pewnie koles sobie zasluzyl.