6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144696
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

jednym z nich jest user ktory podszywa sie za red spidera nie wiem czy ktos jeszcze byc moze user pod wszystkich sie podszywa ale juz pojawil sie moj klon..

ocenił(a) film na 9
Peterson_B

Dobrze że jeszcze mnie nikt nie ''sklonował'':D..ufffff

Darth_Carnage

ja zmienilem nick.Ten ktory mial nick User to podszywacz

ocenił(a) film na 9
Darth_Carnage

Chodziło mi o Usera nie o ciebie....

ocenił(a) film na 8
Darth_Carnage

nie zwracajcie na niego uwagi ... im wiecej o nim piszecie tym wiecej durnot mozecie sie spodziewac z jego strony

take it easy !:))

ocenił(a) film na 9
D4veroN

łatwiej powiedzieć niż zrobić:P;)...ale wkurza mnie to bo bedzie temat jakis dodany i kazdy bedzie myslał ze to ja;/;/...a to bedzie User

ocenił(a) film na 8
Darth_Carnage

zmien nick ? :D

ocenił(a) film na 5
D4veroN

user na poczatku taki spokojny a teaz taki grozny sie zrobil...:D:D ciekawe co mu odbilo...??

ocenił(a) film na 8
Peterson_B

mama mu cycka nie dała -_-

ocenił(a) film na 9
D4veroN

Nie bede zmieniał nicka bo bedzie tak jak z avatarem...Jaki ja mam taki i on;/;/

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

User to mała kórwa i podpierdala nicki. Uważajcie

ocenił(a) film na 5
Kudii11

juz myslalem ze Spider_man23 to moja podjebka:D ale naszczescie jest normalny.Czyli tyko user jest tym podjebkowiczem.Czyli jest niegrozny:D

ocenił(a) film na 8
Peterson_B

user kiedys jak pisales Black byl normalny :P teraz polaczyl sie z symbiotem i stad to zachowanie xD

ocenił(a) film na 10
D4veroN

Pewnie było tak że Arnold szwajceneger był połączony z symbiontem i postanowił go zerwać. Dziwnym trafem symbiont spadł na usera i dlatego tak mu odjebało do reszty

ocenił(a) film na 9
Kudii11

hehehee dobre:D i powstał Usernom:D

ocenił(a) film na 9
Peterson_B

Dobrze że narazie go nie ma:D....ale pewnie potem bedzie i bedzie robil kazdemu laske na forum:D:D...

użytkownik usunięty
Peterson_B

Co wy z tego forum zrobiliscie? O pomste do nieba wolam. A ten user to kto taki?? Tak na nim jedziecie. hehe Pewnie koles sobie zasluzyl.

ocenił(a) film na 9

Zasłużył zasłużył:D:D:D

ocenił(a) film na 9
Darth_Carnage

Przenieśmy może ta rozmowe na ''Temat Wolny''??:)

Darth_Carnage

Zasłużył sobie ten Darth Spider ten fałszywy