6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144695
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

to sie nazywa zazdrosny fan PzK 3

hehe boli ich ta popularnosc , och boli :)

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

ale z 2 strony milo sie to czytalo....

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

on jest przykladem
na to ze chodzi mu tylko o nabijanie tematow

ocenił(a) film na 5
Red_Spider_2

hehe dobre,no to teraz sie nie dziwie czemu od czasu do czasu pojawia sie jakis czubek i jezdzi na spiedra,po prostu zazdrosc.brawa dla ciebie

ocenił(a) film na 9
cinas91

nie czubek...tylko czuby:P:D:D.....kto wie ilu jeszcze tu przybedzie:D

ocenił(a) film na 6
Red_Spider_2

hahahaha no teraz, to mnie rozwaliłeś :D zazdrośni są o forum Spider-Man'a 3 <padł na ryj> Tam na forum, to chyba same dzieciaki piszą co :>
Dobrze, że w realu nas nie znają bo by nam kose pod żebra wsadzili ;]

ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

Spider-man rules!!!!!!!!!!!!!!!Rządzimy na tym forum. Wszyscy się nas boją.

NAS nie doganiat (LOL)

ocenił(a) film na 6
Kudii11

Nas nie dogoniat, bo ja saszła suma ;]

Zaiste czują respekt przed forum SM3 :D

ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

nazwalbym to ,,Rozpaczliwe wołanie o pomoc,, :)

ocenił(a) film na 10
Black_Spiderman

,,bo od kilku tygodni Spider-Man 3 nas przycmiewa!,,

te zdanie jest najfajniejsze :) <Lol>

ocenił(a) film na 10
Black_Spiderman

Wszyscy trz trzęsą portkami przed forum Spider-man 3. Ono jest tak wielkie że mnie pzrerasta

ocenił(a) film na 5
Kudii11

hehe dobrze powiedziane i od razu widac jaki film jest najbardziej oczekiwana premiera:):D

Red_Spider_2

Wita fan piratów ;)

Całkiem ciekawie się złożyło, że obok siebie na ekrany wchodzą dwa przeboje (bo chyba można już tak mówić), oba jako trzecie części.

Jeśli ilość postów ma być miarą popularności, to leżę i kwiczę. Ale nie jest.

(ale swoją drogą zobaczycie, co będzie się działo wieczorem 25 maja ;) )

Jeśli sens postów ma być miarą ambicyj ;) fanów filmu - to dość ciężko porównać.

PzK mają tą przewagę, że sązakończeniem serii, i wielu, którzy widzieli pierwszą lub drugą część, będzie chciało się dowiedzieć, jak to się skończy. Spiderman to bardziej luźny epizod.

No, a poczekamy na boxofficy ;)

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
Red_Spider_2

Uwielbiam to "Piraci czy Pająk?"
Haha, aż miło się czyta, haha
A co jak się lubi obie rzeczy? :D

lubieyaoijakch

To grozi poważne rozdwojenie jaźni ;D

Przecież oczywiście, że można. Ale tak się wytworzyło, takie daty premier i niejeden się opowie po którejś ze stron. ja po tej stronei na 'P'

lubieyaoijakch

heheh ej ja tez lubie spidermana ale no bez przesady piratów nie pozwole obrażać ;p wiec wysuwam linie obrony..... premiera SM jest dziś a piratów za 3 tygodnie wiec wniosek jest taki.... teraz pohuczy o pajączku a gdy nadejdzie czas premiery piratów spiderman odejdzie na drugi plan, świat bedzie wtedy żył piratami ;] wiec teraz SM jest popularny ale tylko te 3 tygodnie wiec nacieszcie sie (na logikę patrzcie zawsze tak jest ;] )

pozdrawiam wszystkich fanów PZK i SM ;*

Red_Spider_2

szczęście wszystkim dopomoże, każdy dzisiaj wygrać może... czarna przegrywa, a biała wygrywa... którą szanowny pan wybiera?

mesgerdigantka

Gigacz FTW

ocenił(a) film na 8
Reven

Hehehe teraz mamy Piraci vs Pajączek...aż strach pomyśleć co się będzie działo jak się pojawi w kinach Shrek 3.Nadal będziecie się pewnie tłukli jak banda smarkaczy o 5 zeta znalezione na chodniku...Ja powiem to tak:Jestem fanką i Piratów i Pajączka a i Shrekiem 3 nie pogardzę bo to fajna jakby nie patrzył seria.Można powiedzieć że jestem nie tyle fanką tych filmów co dobrego kina,gdyż wiele jest filmów co mi się podobają.A jak w końcu uda mi się oglądnąć Pajączka,Piratów i całą resztę to dopiero wtedy wygłoszę swoje zdanie na temat tych filmów i przydzielę oceny takie jakie uważam za stosowne a nie takie jakie narzuca tu całe wasze zwaśnione towarzystwo.Gorąco pozdrawiam.