PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 144034
5,0 50 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

jaka apstrakcja

ocenił(a) film na 5

w dodatku fabula nie tszyma sie kupy. Heksanieprawdziwa, interwymyslona, przewyimaginowana bajeczka. Przeciesz kazdy wje ze lazenie po bunynkach jest nadniemozliwe, tymbardziej jak sie ma na sobie lateksowe opinajace tyłek spiochy, a fszystko by podjarac sadomasonow. I w ogle nieczaje co to za nitki, te ...no wlasnie...biale co on żucał. W dodatku film to plagjat operacji samum, toz tyle piachu to nawet na pustyni nie ma.....

szarlich

aaaahahahahaa, nie no bo jeb.ne :D

Masz racje spiderman to gej :D

ocenił(a) film na 5
Sleepwalker83

troll jest glodny

ocenił(a) film na 4
szarlich

Masz rację, szarlich. Troll (czyli ty) jest głodny. Ba, mało że troll, to jeszcze analfabeta, który nie umie sklecić ani jednej poprawnej językowo wypowiedzi, a na dodatek sypie idiotycznym słownictwem, które pewnie jeszcze uważa za inteligentne i cool...

szarlich

A ja chode po budynkach i co? zatkao kakao panie Szarlicostam.

ocenił(a) film na 6
szarlich

Sam jesteś jak apstrakcja ( cokolwiek, to znaczy)... Nie trzeba było długo czekać na prowokatorów czyt. idiotów... jednak tak zachodzę w głowę czy Ty naprawdę jesteś prowokatorem czy po prostu pisać nie umiesz.

ocenił(a) film na 9
Dextromethorphan

Dex myslisz ze ci odpowie?...większość idiotów którzy zakładają beznadziejne tematy potem nie odpowiadają....może jednak on należy do tej mniejszości?:D:P

ocenił(a) film na 6
Darth_Carnage

Heh zdecyduj się... większości czy mniejszości ? :D

ocenił(a) film na 6
Dextromethorphan

O kurwa, ale się zakręciłem :D:D nie było wcześniejszego pytania ;]

użytkownik usunięty
Dextromethorphan

A wiesz ja lubie fantazje. Lubie filmy z fantazją i bez fantazji i do każdego umiem się przystosowac(m szczerze mówia niektórzy zażucają ,że było jaj za mało bo powstal melodramat) LUDZIE LUBIĄ NARZEKAC