tzn nowy to on zbytnio nie jest tylko pare scen ale pod koniec venom jest pokzazany.widac jego morde dosc dokladnie trzeba tylko w odpowiednim momencie wcisnac pauze:D mi sie podoba venom
Ale chodzi ci o który trailer Spider-mana ? Bo ja ajk dotąd widziałem 2 i 1 teaser.
Fajniutki zwiastun. Tylko strasznie mi szkoda Harry'ego. Widziałeś jaką miał twarz zeszpeconą?
http://www.spider-man.pl/index.php?action=fullnews&id=332
(podaje jeszcze linka tego zwiastunu)ktory omawiacie
Ten zwiastun wielce nie rozni sie od tych wczesniejszych.
Spokojnie Black Spider na tych zwiastunach tak super Venoma nie widac , wiec niema co oceniac ze wyglada ok.
Ja czekam na sam film , aby przekonac sie czy dobrze zrobili Venoma , no bo raczej nowych zwiastunow juz nie bedzie..., a one do tej pory nie daly mi odpowiedzi co do jego wygladu ,,czy tez zlego czy dobrego,,
venom skrzeczy jak pterodaktyl, sandman wyje jak godzilla...co to kurwa jest???:D
dobrze, że ryku świni nie dali jak w 90% amerykańskich filmów, chociaż kto wie w maju może i to usłyszymy
no to pewnie gdzieś 18 :D bedzie dosc dobra kinówka do zdarcia :D:D a w maju to juz dobry dvd screener :D
no to jak venom bedzie miec taka morde to chyba uslyszycie moj smiech na sali ;p