6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144688
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

nowy trailer

ocenił(a) film na 5

tzn nowy to on zbytnio nie jest tylko pare scen ale pod koniec venom jest pokzazany.widac jego morde dosc dokladnie trzeba tylko w odpowiednim momencie wcisnac pauze:D mi sie podoba venom

ocenił(a) film na 5
Peterson_B

Ale chodzi ci o który trailer Spider-mana ? Bo ja ajk dotąd widziałem 2 i 1 teaser.

ocenił(a) film na 5
Ultor

To jest trochę inna wersja zwiastuna numer 2. Masz ją na www.spider-man.pl

ocenił(a) film na 5
Peterson_B

Fajniutki zwiastun. Tylko strasznie mi szkoda Harry'ego. Widziałeś jaką miał twarz zeszpeconą?

użytkownik usunięty
Marat_Sade

Nieźle wyglada ten Venom.W dobra strone idą....Ale nadal chucherko...

ocenił(a) film na 10

http://www.spider-man.pl/index.php?action=fullnews&id=332
(podaje jeszcze linka tego zwiastunu)ktory omawiacie

Ten zwiastun wielce nie rozni sie od tych wczesniejszych.
Spokojnie Black Spider na tych zwiastunach tak super Venoma nie widac , wiec niema co oceniac ze wyglada ok.
Ja czekam na sam film , aby przekonac sie czy dobrze zrobili Venoma , no bo raczej nowych zwiastunow juz nie bedzie..., a one do tej pory nie daly mi odpowiedzi co do jego wygladu ,,czy tez zlego czy dobrego,,

ocenił(a) film na 7
Peterson_B

jest nowe ujęcie z Venomem, tylko czemu ten Venom szkrzeczy jak pterodaktyl

ocenił(a) film na 5
deamon82

venom skrzeczy jak pterodaktyl, sandman wyje jak godzilla...co to kurwa jest???:D

ocenił(a) film na 5
Peterson_B

http://www.filmweb.pl/Park+Jurajski+1993+o+filmie,Film,id=1212
:)

ocenił(a) film na 7
Marat_Sade

taaaaaaaaaaaa

ocenił(a) film na 7
deamon82

dobrze, że ryku świni nie dali jak w 90% amerykańskich filmów, chociaż kto wie w maju może i to usłyszymy

ocenił(a) film na 10
deamon82

no to pewnie gdzieś 18 :D bedzie dosc dobra kinówka do zdarcia :D:D a w maju to juz dobry dvd screener :D

ocenił(a) film na 7
Chazy_Chaz

no to jak venom bedzie miec taka morde to chyba uslyszycie moj smiech na sali ;p

ocenił(a) film na 7
grygu

oj nie tylko twój, wszyscy wtajemniczeni walną śmiechem, a jak usłyszę pterodaktyla, godzille, i świnię jako głos umierającego symbiota to już stoczę się z ostatniego rzędu ze śmiechu na sam dół