6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144688
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

w końcu, i nie trzeba isc specjalnie na "300" dla trailera choc na sam film warto isc

ocenił(a) film na 9
brodzikm

jeszcze 8 tematow i mamy 400!!!!!Zróbmy tak jak na PzK3 dzisiaj zrobili i bedziemy mieli 450.Pozdrowienia dla wszystkich FANOW.

ocenił(a) film na 9
brodzikm

YYYYYYYYMMMMMMMMM powalilem daty myslalem od 23 marca.tzn od piatku.sorry za pomylke.Nie bijcie;)

ocenił(a) film na 10
brodzikm

spokojnie na przymus nie musimy dowalac tematow ...
To fajnie ze bedzie juz taki dobry zwiastun , bo tamte mialy troche daleko do doskonalosci ( te z komórek)

ocenił(a) film na 9
Black_Spiderman

wiem, tak sobie zazartowalem bo gdzies wczesniej juz nam to zarzucili.ehhh

użytkownik usunięty
brodzikm

Do brodzikm skad ta informacja?Masz link do dobrego źródła?Tak sie składa,zę 23 marca jest europejska premiera playstation 3,która przygasiła by w europie premierę zwiastunu dziwne,nie ?Na pewno 23 marca jest trailer? czy po prostu trzepiesz tylko tematy.Głupio,że bawicie sie w robienie tematów....

ocenił(a) film na 10

tyson spokojnie on tylko zazartowal..
Zapewniam cie ze u nas nie nawalamy tematow bezsensownych( chyba ze sie trafi jakis wyjatek)
takie tematy znajdziesz na PzK 3 ale nie tu :D .gdzie juz jest ze 30 tematow o nowym zwiastunie, wiec wyluzuj..

ocenił(a) film na 9

http://www.spiderman3oncomcast.com/ na dole masz napisane "exclisive trailer coming march 23" A wiecej na stronie znanej przez kazdego fana czyli www.spiderman.pl.Nie bawimy sie w robienie tematow podajemy czyste fakty, ze studia w UK...brodzikm

użytkownik usunięty
brodzikm

Brodzkm informacja prawdziwa , człowieku
królestwo na Twoje skromne ręce, które wreszcie wystukały na klawiaturze cała prawdę i tylko prawdę!!chwała Ci i niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi!!
pozdrawiam

ocenił(a) film na 10

zarąbiscie :) czekam na trailer :)
choc na 300 i tak pojde jutro graja u mnie w CC na bemowie :) wiec moze moze :)

ocenił(a) film na 9
dejna_18

wiec zobaczysz jutro. Ci co ida na pokaz przedpremierowy "300" i tak zobacza trailer pierwsi (choc nie koniecznie, bo nie w kazdym kinie puszczaja) a reszta piatek, w kinie czy w sieci.
Moze mnie ktos zrozumial zle bo w temacie sie pomylilem,myslalem ze dzisiaj jest 22(sic) i dlatego zaszla pomylka.To takie male wytlumaczenie co do tematu.

ocenił(a) film na 6
brodzikm

Idę dzisiaj do kinoplexu na przedpremiere 300 i jakoś wątpię, ze puszcza trailer pająka:P mam nadzieje sie mile rozczarować oczywiście:)

ocenił(a) film na 4
Sammy_Jankis

To napsiz jak się prezentuje, o ile będzie :)

ocenił(a) film na 6
Longusiowe_Szalenstwo

Ja wyszedłem z kina już godzine temu. Film był rewelacyjny ale zwiastunu nie było. Szkoda, więc zostało nam czekać do piątku.

ocenił(a) film na 7
Stefan_Mirecki

byłem na spider-man.pl i teraz mam pytanie: Ten zwiastun co ma być wpiątek będzie ten sam co ten nagrywany komórką czy inny ?

ocenił(a) film na 9
grygu

Prawdopodobnie tak i mówia ze to finalny a nie chce mi sie wierzyć że to będzie jakiś inny.Raczej kolejnego już nie robili.Być może cos dodali.I tak już dużo pokazali do tej pory.Jedyne co trzyma mnie w napieciu to wygląd Venoma, którego broni Sony jak oka w głowie aby nie wyciekł przed premierą filmu.

ocenił(a) film na 10
grygu

Darth venom podobal ci sie ,,300,,?? ,
bo ja tez ogladalem i powiem ze nie byl zly , ale moim zdaniem troche przereklamowany. Troche szkoda ze koncowa walka byla praktycznie znikoma.
Patrzac na skale od 1 do 10 daje 8

ocenił(a) film na 6
Black_Spiderman

Napisałem że rewelacyjny, widziałeśna kompie? Jak wyobrażałeśsobie ostatniąwalkę, gdy z boków stały oddziały łuczników a przed nimi cxała armia, zoastali poprostu "rozstrzelani". Dla mnie 9,5.

Będzie ten kręcony telefonem. Szkoda że to ostatni i to jeszcze śłaby, bo myślałem że ostatni będzie bardzo efektowny i dopracowany a tu mamy tylko ten listopadowy.

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

bylem w kinie
No tak masz racje wiem , ze nie mieli zadnych szans i tak dalej , ale mogli zrobic troche dluzsza ta walke.
Plusem w tym filmie sa dla mnie efekty walki (fajne przyspieszenie ruchów Spartan podczas walki)
Minusem
to ze widac ze sceny byly krecone w studiu, przez co bardzo slabe krajobrazy , no i przyczepilbym sie do grafiki wilka ktora ,moim zdaniem na takie czasy co mozna zrobic z efektami specjalnymi byla fatalna :)

ocenił(a) film na 9
Black_Spiderman

Black Spider 2 a widziałeś wilka w komiksie??Właśnie dlatego go tak zrobili aby wyglądał na indetycznego i musze powiedzieć że im wyszło.Ale to nie jest forum o "300" aby rozmawiać o tym filmie.Pozdrowienia.