w końcu, i nie trzeba isc specjalnie na "300" dla trailera choc na sam film warto isc
jeszcze 8 tematow i mamy 400!!!!!Zróbmy tak jak na PzK3 dzisiaj zrobili i bedziemy mieli 450.Pozdrowienia dla wszystkich FANOW.
YYYYYYYYMMMMMMMMM powalilem daty myslalem od 23 marca.tzn od piatku.sorry za pomylke.Nie bijcie;)
spokojnie na przymus nie musimy dowalac tematow ...
To fajnie ze bedzie juz taki dobry zwiastun , bo tamte mialy troche daleko do doskonalosci ( te z komórek)
Do brodzikm skad ta informacja?Masz link do dobrego źródła?Tak sie składa,zę 23 marca jest europejska premiera playstation 3,która przygasiła by w europie premierę zwiastunu dziwne,nie ?Na pewno 23 marca jest trailer? czy po prostu trzepiesz tylko tematy.Głupio,że bawicie sie w robienie tematów....
tyson spokojnie on tylko zazartowal..
Zapewniam cie ze u nas nie nawalamy tematow bezsensownych( chyba ze sie trafi jakis wyjatek)
takie tematy znajdziesz na PzK 3 ale nie tu :D .gdzie juz jest ze 30 tematow o nowym zwiastunie, wiec wyluzuj..
http://www.spiderman3oncomcast.com/ na dole masz napisane "exclisive trailer coming march 23" A wiecej na stronie znanej przez kazdego fana czyli www.spiderman.pl.Nie bawimy sie w robienie tematow podajemy czyste fakty, ze studia w UK...brodzikm
Brodzkm informacja prawdziwa , człowieku
królestwo na Twoje skromne ręce, które wreszcie wystukały na klawiaturze cała prawdę i tylko prawdę!!chwała Ci i niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi!!
pozdrawiam
zarąbiscie :) czekam na trailer :)
choc na 300 i tak pojde jutro graja u mnie w CC na bemowie :) wiec moze moze :)
wiec zobaczysz jutro. Ci co ida na pokaz przedpremierowy "300" i tak zobacza trailer pierwsi (choc nie koniecznie, bo nie w kazdym kinie puszczaja) a reszta piatek, w kinie czy w sieci.
Moze mnie ktos zrozumial zle bo w temacie sie pomylilem,myslalem ze dzisiaj jest 22(sic) i dlatego zaszla pomylka.To takie male wytlumaczenie co do tematu.
Idę dzisiaj do kinoplexu na przedpremiere 300 i jakoś wątpię, ze puszcza trailer pająka:P mam nadzieje sie mile rozczarować oczywiście:)
Ja wyszedłem z kina już godzine temu. Film był rewelacyjny ale zwiastunu nie było. Szkoda, więc zostało nam czekać do piątku.
byłem na spider-man.pl i teraz mam pytanie: Ten zwiastun co ma być wpiątek będzie ten sam co ten nagrywany komórką czy inny ?
Prawdopodobnie tak i mówia ze to finalny a nie chce mi sie wierzyć że to będzie jakiś inny.Raczej kolejnego już nie robili.Być może cos dodali.I tak już dużo pokazali do tej pory.Jedyne co trzyma mnie w napieciu to wygląd Venoma, którego broni Sony jak oka w głowie aby nie wyciekł przed premierą filmu.
Darth venom podobal ci sie ,,300,,?? ,
bo ja tez ogladalem i powiem ze nie byl zly , ale moim zdaniem troche przereklamowany. Troche szkoda ze koncowa walka byla praktycznie znikoma.
Patrzac na skale od 1 do 10 daje 8
Napisałem że rewelacyjny, widziałeśna kompie? Jak wyobrażałeśsobie ostatniąwalkę, gdy z boków stały oddziały łuczników a przed nimi cxała armia, zoastali poprostu "rozstrzelani". Dla mnie 9,5.
Będzie ten kręcony telefonem. Szkoda że to ostatni i to jeszcze śłaby, bo myślałem że ostatni będzie bardzo efektowny i dopracowany a tu mamy tylko ten listopadowy.
bylem w kinie
No tak masz racje wiem , ze nie mieli zadnych szans i tak dalej , ale mogli zrobic troche dluzsza ta walke.
Plusem w tym filmie sa dla mnie efekty walki (fajne przyspieszenie ruchów Spartan podczas walki)
Minusem
to ze widac ze sceny byly krecone w studiu, przez co bardzo slabe krajobrazy , no i przyczepilbym sie do grafiki wilka ktora ,moim zdaniem na takie czasy co mozna zrobic z efektami specjalnymi byla fatalna :)