6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144685
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

ale zawsze coś :D http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=111&item=11

ocenił(a) film na 10
Sammy_Jankis

To jest chyba ten trailer, który miał być wczoraj.Tylko jedno mnie dziwi bo na końcu nie ma sceny z tymi rękami venoma no i troche kiepska jakość. Czemu nie ma tego trailera w internecie skoro ten jest niby nagrany z kina a miało tego zwiastuna nie być. dziwne

ocenił(a) film na 10
Kudii11

Darth Venom co o tym sądzisz??/ To jest ten trailer na którego czekaliśmy a n iby miało go nie być. to skąd to nagranie??????

ocenił(a) film na 10
Kudii11

jak widac ten trailer trwa 1.15
ale to bez napisów ...
mozliwe ze to ten zwaistun
tak naprawde to skupił sie na venomie i green goblinie...
bo sandmana nie widziałem.
moze warto na yputube polukac czy jest coś nowego i w lepszej grafice.
tak srednio mi sie podobał moze to ze przez jakosc ...
zoabcze jak wyjdzie na nasze ekrany :)

ocenił(a) film na 4
dejna_18

To ten trailer o którym była mowa, mógłby się wydawać troszkę dłuższy, ale wbrew pozorom robi super wrażenie.

ocenił(a) film na 6
Longusiowe_Szalenstwo

Nie widziałem zwaistunu pod tym linkiem, tylko na Youtube wczoraj, tylko nie zdążyłem skomentować. Zwiastun jest o wiele dłuższy, bedzie miał około 1:50. W zwiastunie nie ma sandmana (szkoda), dużo symbiotu. Zwaistuny na youtube i na tej stronie zostały dzisiaj skasowane. Nie moge nic znaleźć. zwaistun jest nawet, nawet ale razi brak sandmana.

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

Razi brak Sandmana oj razi :))) Ale wiesz co, to może być jeden z tych trailerów tematycznych o danej postaci. Tym razem było dużo o symbiocie innym razem bohaterem zwiastuna będzie Sandman, ale oczywiście mogę się mylić choć to prawdopodobne.

ocenił(a) film na 10
Bartlett

no ale popatrcie
pierwszy zwiastun było duzo sandamana
drugi ten ponad 7 minutowy klip duzo grren goblina
no i teraz venom
więc tak jakby pasuje to wszystko :)