PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 144031
5,0 50 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

kto wedlug was zasluguje na uczynienie go przeciwniekiem pajaka w 4 odslonie??????czekam na ciekawe propozycje!!kogo bysicie chcieli zobaczyc:)?????

ocenił(a) film na 6
Funny_Man

No ja bym tego Lizarda chciał zobaczyć... Carnage też, a jak już Carnage to i Venoma. Może Spider'owi Venom będzie pomagał w walce z czerwonym symbiotem ;] tak jak w kreskówce :)

Dextromethorphan

no to by byl ciekawy pomysl!!tylko czemu to my mamy wymysalc wszystko skoro sa od tego tamci idioci w tym studiu calym:)))to oni powinni zaspokajac fanow a nie na odwrot!!!niedlugo to dojdzie do tego ze to my im nakrecimy film a oni beda szli na niego do kina:))))az wstyd im sie bedzie przyznac ze sami lepszego nie zrobili:))))

ocenił(a) film na 6
Funny_Man

Ja tez chciałbym zobaczyć Lizarda. Ale on raczej nie był by przeciwnikiem Spidera bo to przeciez byl jego przyjaciel...

ocenił(a) film na 9
Majin__Vegeta

no i co z tego ze jego przyjaciel..? Harry tez byl przyjacielem Petera a jednak z nim walczył...

ocenił(a) film na 4
Majin__Vegeta

Lizard nie był przyjacielem Spider-Mana. Connors i owszem. Ale nie Jaszczur - on przecież z nim walczył (raz nawet go pokonał:)).

W sumie też bym chętnie zobaczył Lizarda. Carnage'a też. Powrót Venoma w moim przekonaniu po prostu MUSI być.

Poza tym: taki temat był już wcześniej...

Funny_Man

Ja sądzę że to napewno będzie Jaszczur, zauważyliście tą analogię? W jedynce facet który zabił wujka Bena był raczej postacią mało znaczącą, w trójce stał się jednym z głównych przeciwników Spidey'a. W Spidermanie 2 Connors pełni taką samą rolę, więc to chyba oczywiste że w czwartej części będzie Lizardem.

ocenił(a) film na 9
simon_says

Tylko dlaczego ten temat znajduje sie tu a nie na forum SM4??:P;/

ocenił(a) film na 8
Darth_Carnage

Venoma niebędzie bo jeszcze zanim całkiem powstał film to mówili że ta postac zginie na zawsze(podobnie jak Goblin i Octopus).więc niepoddawajcie się złudnym nadziejom.poza tym jest jeszcze Carnage.

ocenił(a) film na 4
Walker_

W częśc i 4 chcialbym zobaczyć min.Lizarda,Kravena myśliwego i Carnage.No i żeby powrócił Venom no a wtedy musiala by być walka Venom vs. Carnage

ocenił(a) film na 8
Rales

myśle że Lizard,Kraven i Carnage to za dużo przeciwników by film mógł przebic poprzednie części.ponieważ już w 3 części było kilka potknięc i najmniej poświęconego czasu naszemu Venomowi.w tej częsci było 3 wrogów.więc o 1 za dużo.nieudało im sie poprostu rozplanowac czasu by każda postac miała po równo.proponuje jednego odrzucic wroga a film SM4 bedzie zajebisty.Kravena bym odrzucił i pozostawił na 5 częśc bo to jeszcze na niego nie pora.Lizard i Carnage muszą byc.

ocenił(a) film na 9
Walker_

Ja bym wogóle Kravena nie wprowadzał..... w dwóch pierwszych częściach był jeden przeciwnik w trzeciej części trzech...no to w czawartej dwóch:D.....

ocenił(a) film na 8
Darth_Carnage

masz racje darth carnage,musi byc dwóch.najlepiej by własnie Lizard i Carnage by 4 była naprawde krwiożerczą częścią ,spider by wkońcu był otoczony bestiami.

ocenił(a) film na 9
Walker_

Teraz własnie leci na jetix odcinek z Kraven'em :D

ocenił(a) film na 1
Darth_Carnage

boże ile ty masz dziecko lat?????

ocenił(a) film na 9
jaga_10

Tyle ile mam......i nie powinno cie to obchodzić

ocenił(a) film na 4
Walker_

"w tej częsci było 3 wrogów.więc o 1 za dużo.nieudało im sie poprostu rozplanowac czasu by każda postac miała po równo"

Do jasnej cholery, niech do każdego wreszcie dotrze, albo chociaż niech wszyscy odrobinę pomyślą i niech do nich trafi, że za dłużyznę filmu WCALE nie odpowiada to, że mamy trzech czarnych charakterów! Może być nawet i sześciu, da się z tym jakoś uporać. Wiecie, dlaczego film się dłużył i nie udało się rozplanować walki z kolejnymi postaciami? Bo nastąpiło przeładowanie tego kretyńskiego, żałosnego, nadętego, żenująco beznadziejnego "love story". Ot, co! Ten film nie powinien nosić tytułu Spider-Man, bo losy tej postaci stanowią zdecydowaną mniejszość.

A autorzy filmów ryzykują tym, że im kiedyś łeb urwę. Wystarczająco mnie wkurzyli totalną olewką Venoma - jednego z najważniejszych przeciwników Spider-Mana - ale jeśli mają go dodatkowo w nosie i nie zamierzają wskrzesić tej jakże istotnej postaci, to jest już, delikatnie mówiąc, przeciągnięcie struny.

ocenił(a) film na 1
Funny_Man

o ile taka hała doczeka się 4 części!!!!!!

ocenił(a) film na 8
jaga_10

niebój żaby Jaga doczeka się nawet kolejnej trylogii

ocenił(a) film na 8
Walker_

ogólnie mówiąc nawet dobrze wychodzi że w większości widzimy głównego bohatera bez kostiumu.bo wtedy dopiero to zaczyna byc prawdziwy film nietylko dla młodych.to oczywiste.problemy głównego bohatera stanowią rzecz najważniejszą dla sagi filmowej SM,pociągając za sobą love story co daje nam dramat. bo akcje z wyzwolonym człowiekiem-pająkiem we wszystkich częściach zawsze były na drugim miejscu podobnie jak czarne charaktery i tak bedzie dopóki Raimi będzie reżyserował. mimo to niechciałbym by odszedł od Spiderka bo przyzwyczaiłem sie do gościa i SM bedzie zawsze jego.licze na to że w kolejnej trylogii górę wezmą akcje,akrobacje... .

jaga_10

...i po co kretynie(kretynko) to robisz? Spacje, ew. enter, się puszcza po jego uprzednim naciśnięciu. Nie pisali o tym w "izi pisi"?
Chcesz miec najdłuższy post, pomimo, że nie masz nic sensownego do napisania?
troll-do lasu szukac gumijagód; tam twoje miejsce

ocenił(a) film na 10
Funny_Man

W czwartej części Człowieka Pająka powinno być dwóch superłotrów(trzech to za dużo-przekonaliśmy się o tym oglądając Spider-Mana 3, gdzie Venom został pokrzywdzony). Jako główny przeciwnik najlepszy byłby Lizard lub Puma.Jako dodatkowy, mniej niebezpieczny wróg, dobry byłby Volture lub Kraven. Fajnie by było gdyby pojawił się jakiś sprzymierzeniec Spidera np. Black Cat. Postać Lizarda musi być dobrze zrobiona, aby film nie stał się przypadkiem zbyt podobny do Parku Jurajskiego.

RYSZARDO FORESTER, fan Spider-Mana

ocenił(a) film na 8
R__Forester

bez wątpienia dla mnie to musi byc Lizard,a drugim przeciwnikiem powinien byc jak już wspomniałem Cletus Cassydy a.k.a.Carnage. ponieważ częśc symbiotu przeżyła więc niepowinno się zlekceważyc tego wątku,przy okazji wątek symbiota byłby bardziej rozwinięty dzięki Carnagowi.Byłaby to gorsza wersja Venoma i bardziej złowroga(takie pomszczenie tej postaci).chciałbym też aby się rozegrała walka między Lizardem a Carnagem,chociaż niewiem czy taka walka była w komiksie ale zobaczymy.a co do tego że było 3 wrogów w SM3 to powiem że ten bonusowy trzeci wróg musiałbyc boto był taki emblemat tejże części.(dlatego taki bonusowy czyli gratisowy- Venom)

ocenił(a) film na 7
Walker_

Czuję, że będzie Carnage i Lizard. Chętnie zobaczyłbym Morluna, ale na niego chyba jeszcze za wcześnie. ;)

Funny_Man

ja tam był chciał zobaczyć sinister six lub sinister twelve, ale w walce z nimi powinien ktos mu pomóc np: Black Cat i Daredevil.

http://s1.gladiatus.pl/game/c.php?uid=40090

Funny_Man

W 4 odslonie powinien pojawic sie Venom! chcialbym zobaczyc tez Mysterio. gdyby do tego jeszcze dolaczyl Carnage i Elektro to by byla bomba