PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 144076
5,0 50 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

yyy

ocenił(a) film na 2

Tak Wam się podoba? Takie było wiekie halo z tą premierą... oglądnełam i to nic ciekawego...

ocenił(a) film na 9
Green_Girl

Dla ciebie to nic ciekawego....a dla innych to b.dobry film

ocenił(a) film na 5
Darth_Carnage

np.dla mnie

ocenił(a) film na 3
Green_Girl

Również to niedawno oglądnął i muszę przyznać, że spodziewałem się czegoś lepszego. Jak dla mnie nic ciekawego: film przereklamowany, dialogi płytkie bardziej romans niż kino akcji.

demol

Następny co to nie rozróznia gatunków filmowych. Ty widziałeś wogóle kiedykolwiek jakis prawdziwy romans. Wiesz czym on się charakteryzuję? Z tego co piszesz to napewno nie! Zanim coś głupiego napiszesz to się dobrze zastanów nad tym. Poczytaj sobie o gatunkach filmowych. Przyda ci się.

demol

Następny co to nie rozróznia gatunków filmowych. Ty widziałeś wogóle kiedykolwiek jakis prawdziwy romans. Wiesz czym on się charakteryzuję? Z tego co piszesz to napewno nie! Zanim coś głupiego napiszesz to się dobrze zastanów nad tym. Poczytaj sobie o gatunkach filmowych. Przyda ci się.

demol