6,6 145 tys. ocen
6,6 10 1 144691
5,0 37 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

...otoz czy ludzie zyjacy w Nowym Jorku sa naprawde takimi slepymi tepakami zeby nie zauwazyc kto wyskakuje z okna mieszkanaia Petera????no bo przeciez w jednej ze scen wlasnie to robi(w obecnosci MJ)przeciez kazdy by go zobaczyl!!!!ja myslalem ze on sie gdzies w jakims zakamarku miedzy wiezowcami przebiera albo cos!!!

P.S w 2 w ostatniej scenie tez wysakuje w bialy dzien przez okno:)))))hehe

ocenił(a) film na 6
Funny_Man

Nie wiem czemu się dziwisz przecież NY jest zamieszkiwany przez amerykanów, a jak wiemy oni mają IQ na poziomie chomika...a tak na poważnie, to już nie miałeś się chyba do czego przyczepić co ? :D

ocenił(a) film na 6
Funny_Man

Nie wiem czemu się dziwisz przecież NY jest zamieszkiwany przez amerykanów, a jak wiemy oni mają IQ na poziomie chomika...a tak na poważnie, to już nie miałeś się chyba do czego przyczepić co ? :D

Dextromethorphan

no szczerze mowiac to nie mialem!!!!!:))))))))))ale ta scena w 2 kiedy MJ mowi:DORWI ICH TYGRYSIE mnie dobila:))usmailem sie ze chej!!!i jeszcze w najlepsze Peter chop z okna w baileby dzien i te chelikoptery:)))))))))))))nie no spoko:))))pzdr

ocenił(a) film na 6
Funny_Man

Mnie też ta scena przyprawiła o uśmiech na facjacie...ale nie wiem jak, to jest, że nikt się nie skapnął ;] Pewnie nawet twórcy filmu nie wiedzą ;]

Dextromethorphan

heheh no po tym co zrobili w SP3 napewno nie wiedza:))))))))

ocenił(a) film na 5
Funny_Man

A zauważyliście takie coś, że gdy Peter po walce z Sandmanem wraca do domu to pokazują ten dom w całej okazałości (około 3-piętrowy) a gdy w dwójce na końcu wyskakuje z okna to jest na wysokości drapacza chmur, tak samo zresztą było w trójce jak wchodzi do miesdzkania i słyszy wezwanie na temat Sandmana (zaraz zakłada czarny strój i spada z znacznie większej wysokości niż kilka pięter) ;]

ocenił(a) film na 9
Ade_Er

Oj ty bys tylko krytykował:P:D...heheheh.....docenia to co naprawde ważne MIŁOŚĆ:P:D:D:D hahahaha:P

ocenił(a) film na 5
Darth_Carnage

Nie, poprosru dziele sie odkryciami :D Ten film jest świetny jak dla mnie (potrafie też wymienić dobre strony tego filmu, nie krytykować):P

ocenił(a) film na 9
Ade_Er

Dla mnie tez jest świetny...mam zamiar iść na niego drugi raz:D:D....tylko musze miedź troche money money:D:D:P