Mam takie pytanko czy ten film jest wo gule wart obejrzenia bo jak patrze na jego słabą ocene to tak sama nie wiem
no cóż to kwestia gustu ale wg mnie jest warty do obejrzenia. Jeżeli oglądałaś Sin City to i Spirit powinien Ci sie spodobac... lecz należy zwrócić szczególną uwagę na to że Spirit to komedia :) pewnie nie wszyscy sie z tym zgodzą ale jak dla mnie tak jest. No a poza tym film warto obejrzeć chociażby dla efektów specjalnych!
A słaba ocena jest prawdopodobnie dlatego że każdy nastawiał sie (ja z resztą też) na film BARDZO podobny do SC czyli na mordobicie, gołe panienki no i przede wszystkim na wyrąbistą fabułę!
ale i tak warto obejrzeć Spirita :)
Jak najbardziej warto. Jak dla mnie 9/10. Naprawdę podobał mi się ten film. Jak podobało ci się Sin City, to Spirit też powinien przypaść ci do gustu.
warty tylko wtedy jak lubisz mroczne kino F. Miller. to i tak najsłabsza adaptacja komiksu w jego wydaniu, ale fani w większości,w tym ja, są usatysfakcjonowani. ponury, mroczny, niecodzienne poczucie humoru. fantastyczny Samuel L. Jackson i niezwykle pociągająca S. Johansson (scena kiedy jest w okularach, czarnej szmince nachylająca się nad Octopusem [Jackson]),ale to argument szczególnie ważny dla panów :P. mnie rozczarowała rola G. Macht'a za mało wyraźny jak na tytułowego Spirita. jak dla mnie takie 5-6 / 10 :)