PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542714}

Spisek

Largo Winch II
2011
6,1 8,7 tys. ocen
6,1 10 1 8704
Spisek
powrót do forum filmu Spisek

byłem w kinie na tym dziele heh naszczescie była promocja 13 zł wiec nie musiałem jesc
biletu z nerwów
film nudny bez ładu i składu strasznie sztywna Stone az mnie mroziło
strasznie ohydne usta tego starszego gościa przypominał kolesia po wstrzyknięciu botoksu
i te jego żółte zęby
jedynie fajna scena to jak skakali z samolotu ale to chyba tylko z zamiłowania do sportów
ekstremalnych a i za grzyba nie wiem gdzie ta Rosati nie wiem może ona była tłem na
jakimś obrazie :D

morrell

ściągnęłam kinówe :)
jestem okropna, nigdy tego nie robię, ale chciałam właśnie zobaczyć gdzie ta Rosati xD
I TADAM!
Nigdzie jej nie ma.
Może zakamuflowała się gdzieś w trawie, no ale
jak to możliwe dziewczyna na plakacie widnieje, w obsadzie jest, a nie mam jej w filmie WTF??

Cpt_Pchelka

Mam1!! Początek filmu! dziennikarka w samochodzie :D W pościgu :D

ocenił(a) film na 5
Cpt_Pchelka

Dokładnie, Rosati występuje na początku filmu podczas tego pościgu. Film przeciętny, ale przyznam, że jest jednym z nielicznych , kiedy to czekałem do napisów końcowych... ale tylko po to by upewnić się czy nasza rodaczka rzeczywiście brała w nim udział :D Zupełnie nie rozumiem reklam związanych z Weroniką, gdyż ma ona tutaj rolę tylko epizodyczną, co do Sharon Stone, słaba rola oraz gra, to już nie to, co kiedyś.

morrell

Spójrz na tytuł - Spisek!
W wyniku spisku wrogich Polakom sił, Weronikę usunięto.
A przecież była, grała jedną z głównych ról; widać na plakacie. Spisek, jak nic.

Piramidoglowy

Nie do końca na plakacie...jak widać na oryginalnych plakatach jest tylko "Szarona" i Tomer Sisley natomiast polscy graficy dostali zlecenie dokleić pięknie Weroniczkę, aby ściągnąć do kina jak najwięcej osób zaciekawionych jej osobą w tym oto filmie. Niezły chwyt marketingowy swoją drogą :)

ocenił(a) film na 5
Bosko

Bez kitu, po obejrzeniu pierwszej części (właściwie przespaniu) nawet nie myślałem o tym żeby obejrzeć część druga ale obejrzałem ze względu na Weronike. Zawiodłem się na całej linii, była może 2 minuty łącznie na ekranie i powiedziała kilka słów po francusku ale za to film nie okazał sie taką klapą jak myślałem, wdusze mu ocene 5/10 :)

michal2788

zawiodłam się.... ja myślałam ze weronika będzie w całym filmie a tu tylko 2 min. i wogóle po co ją brali do obsady... żenada. jeśli już to mogli zainwestować we własny nabytek z belgii lub francji.

morrell

jak dla Ciebie film był bez ładu i składu to odradzam ambitniejsze kino bo widać myślenie jest dla Ciebie wyzwaniem. Co do wizerunku dziadka... czego się spodziewałeś? Chciałeś by miał śnieżnobiałe ząbki?
Mi się filmik podobał, może nie super i kilka bzdurnych akcji było, ale ogólnie filmy akcji lubię no i sam Winch jak dla mnie ciekawy.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
awsm

buhahhaha ZE CO ten film nazywasz ambitnym kinem chyba stroisz SO żarty ten film to GNIOT SZMIRA DNO BEZNADZIEJA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

morrell

Tak jak myślałem. Polecam cofnięcie się do podstawówki bo widzę, że masz trudności z czytaniem ze zrozumieniem. Nie napisałem o tym filmie - ambitne kino tylko, że takowe Ci odradzam bo masz problemy z myśleniem.
Skończ już wylewać tutaj swoje żale, bo aż szkoda czasu na czytanie takich nieuzasadnionych pierdół.

awsm

morrell wiesz jak ten gość ogląda modę na sukces to dla niego to mocne kino akcji Ambitne <lol2>

tkd_rzeszow

Naprawdę czytać nie potraficie.EOT

morrell

była na początku jak uciekał audicą z Baszkirii,dla mnie to przesada dawać ją na plakaty filmu i wogóle rozpisywać się na temat tego jaką rolę wielką zagrała u boku znanych gwiazd,bo w sumie dialogu to ona żadnego tu nie miała,w trzepiacym się aucie ledwo ją było poznać,żenada.jedyne co to fajna dziecinka była w tym filmie,śliczny chłopczyk.

morrell

Bosko ma racje. Tu oryginalny plakat do filmu i nigdzie na nim nie ma Rosati
http://www.imagerip.net/images/largowinch.jpg