PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107311}

Sposób na teściową

Monster-in-Law
2005
6,6 89 tys. ocen
6,6 10 1 89443
4,8 15 krytyków
Sposób na teściową
powrót do forum filmu Sposób na teściową

Jane Fonda była dobra w tej roli, a Jennifer wyjątkowo urocza. Dość przyjemna komedia na nudny wieczór. Nie mogłam tylko zmierzić sceny, w której panna młoda postanawia odwołać ślub ze względu na teściową. Jak to?! Zdecydowana, pewna siebie dziewczyna z werwą walcząca o swoje nagle zamienia się w płaczliwą i zrezygnowaną sierotę gotową poświęcić własne szczęście w imię czego? Zadowolenia teściowej? Jakieś to takie było przesadne, TANDETNE wręcz. No ale rozumiem, musiał być w filmie moment załamania, żeby potrzymać widzów w niepewności ;] Nagłe i definitywne pojednanie tez mnie jakoś nie przekonuje. No ale cóż wymagać od komedii tego typu? Jennifer wyglądała ślicznie, więc wszyscy powinni być zadowoleni ;]

ocenił(a) film na 5
monika_czekolada

Zgadzam się - przyjemna i lekka, całkiem fajnie się oglądało zarówno Lopez, jak i Fondę. Początek filmu i zakończenie - okropne i banalne, robione jakby na przymus, tylko po to, żeby jakoś utrzymać spójną kompozycję. Ale cała reszta naprawdę w porządku. Dość fajny humor. Ogólnie podobało mi się i wielbiciele gatunku powinni być zadowoleni (ja jestem - gdyby tylko nie to zakończenie...). Pozdrawiam :-)