Scenariusz tragiczny,zdjęcia i muzyka koszmar.Aktorstwo raczej fatalne poza Franciszkiem.Szkoda czasu
Scenariusz extra, muzyka jeszcze lepsza, aktorzy super zwłasza Józek Placek xD Kadela też niczego sobie ;p szkoda że nie ma więcej takich filmów
dokladnie....film jest zajefajny...ogladalem go juz pare razy ale za kazdym razem smieje sie tak samo:D
Śmieszy wiele rzeczy , postać Jontka , syna i ojca , a także obyczaje polskie , zazdrośc sąsiadów i dialogi itd . mozna wymieniac długo . Iluvatar sory ale sie nie znasz :D film był krecony na wsi i "aktorami" nie byli ludzie ,ale ty widzie jakis wielki krytyk co sie zna na aktorstwie :D rozumiem film sie moze nie podobać , wg mnie tylko temu kto go nie rozumie i zrozumiec nie potrafi ., pozdro dla kumatych :)
Śmieszy wiele rzeczy , postać Jontka , syna i ojca , a także obyczaje polskie , zazdrośc sąsiadów i dialogi itd . mozna wymieniac długo . Iluvatar sory ale sie nie znasz :D film był krecony na wsi i "aktorami" nie byli ludzie z teatrów a mieszkańcy wsi ,ale ty widzie jakis wielki krytyk co sie zna na aktorstwie :D rozumiem film sie moze nie podobać , wg mnie tylko temu kto go nie rozumie i zrozumiec nie potrafi ., pozdro dla kumatych :)
dopisałem to czego brakowało wczesniej
Ty... tzw. kumaty, nie zadzieraj noska, bo to Ty lansujesz sie w ten sposob na krytyka:) Film jest fajna, wiejska komedia, ale zeby zaraz nazywac go klasykiem, jedna z najlepszych, wyj...stych starych komedii to juz przesada. No chyba zes mieszkaniec filmowej wsi:) Pozdro
Muzyka nie była koszmarna bo była góralska a jak wiemy cała akcja dzieje się w górach.Dlatego była jakby tłem dla tego filmu.
Jestem z Milówki koło Złatnej . Mój dziadek grał w tym filmie i jest rzeczywistościa . Przyjedz ma**** do nas to sie przekonasz !!!!!
Scenariusz dobry bo taki miał być, zdjęcia wg mnie na całkiem dobrym poziomie a muzyki nie pamiętam:) Aktorstwo dobre i F. Pieczka też. Polecam, szczególnie fanatykom polskich komedii:)
Przyjemny, pogodny, bezpretensjonalny film. A muzyka - moim skromnym zdaniem - super! Aż się weselej człowiekowi robi. :)
Zgadzam się, film po prostu nudny. Gra aktorów to amatorszczyna, nawet Pieczka gra poniżej swoich możliwości, ale co miał się wysilać...