6,9 17 tys. ocen
6,9 10 1 17138
5,9 9 krytyków
Sprawa się rypła
powrót do forum filmu Sprawa się rypła

jeden z najgorszych filmów w dziejach kina polskiego ...

użytkownik usunięty
Sztorm68

A dlaczegóż to?

ocenił(a) film na 7

uwielbiam, kiedy nie stać oskarżającego na żadne argumenty (: .

ocenił(a) film na 9
melancholiap

Jeśli myslisz , że nie mając argumentów da się oceniać filmy , to jesteś w wielkim błędzie . Tylko ludzie nie mający rozumu i totalni ignoranci piszą takie bzdury , (bo tak naprawdę nie wiedzą jak odebrać film ), robiąc z siebie jednocześąnie idiotow... Co do filmu , jest on śmieszny i orginalny jak przystało na dobrą komedię . Podoba mi sie także obsada aktorska ( bo nie jest złożona ze sław , a przy tym połaczenie ich było strzałem w 10 ! ), po za tym film ten jest naprawde warty uwagi i inteligentnego widza który umie dostrzec świetną grę aktorską oraz rewelacyjne dialogi.

ocenił(a) film na 7
Agness95

nie wiem czy to do mnie, ale chyba nie zrozumiałaś ironii (: podzielam Twoje zdanie co do filmu i posiadania argumentów. to w ramach dodatkowego wyjaśnienia.

ocenił(a) film na 9
melancholiap

Cieszę sie badzo , ze podzielasz moje zdanie , i proszę abyś w przyszłości konkretyzował swoje zdanie .

ocenił(a) film na 10
Sztorm68

To jaki jest dobry? To świetny film - masz spaczony gust heh

ocenił(a) film na 1
bosak1_fw

Potężna dawka argmunetów na obronę filmodełka.

ocenił(a) film na 1
Sztorm68

W 100% się zgadzam.

ocenił(a) film na 7
Sztorm68

fajny filmik, przyjemnie się oglądało. Humor specyficzny , nie wszystkim się musi podobać. Śmieszy przedewszystkim swoim klimatem

ocenił(a) film na 7
Sztorm68

Jak się nie znasz na komediach, to nie oceniaj. Ale jak się nie rozumie i na dodatek nie ma oleju w głowie, to się plecie durnoty.

ocenił(a) film na 1
luk11c4

Łoj, jaki zbiór argumentów na obrone tego filmidełka :)

ocenił(a) film na 2
Sztorm68

Dla mnie to tez badziewie

bucak

Bo sam jesteś półgłówkiem !!!