PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477767}
6,2 7,1 tys. ocen
6,2 10 1 7143
St Trinian's: The Legend of Fritton's Gold
powrót do forum filmu St Trinian's: The Legend of Fritton's Gold

Ktoś wie kiedy St Trinian's 2 będzie w Polskich kinach ?? I czy wogóle będzie ?? Premiera "światowa " była już trochę temu a nawet w kinach zapowiedzi nie puszczają ...

nawrot_aga

Premiera światowa była zaledwie 10 dni temu. To jednak nie jest równoznaczne z "trochę temu". A znając polskie realia, czyt. jeżeli film nie jest typowym blockbusterem to pojawi się on może za 7-10 miesięcy, jeżeli pojawi się w ogóle.

użytkownik usunięty
Panna_doskonala

zaje**** już nie mogę się doczekać, na jedynce dobrze się bawiłam mam nadzieję że dwójka nie zawiedzie

nawrot_aga

Taa.. znając nasz lekko zacofany kraj to na pewno nie prędko. Ale może wcześniej wrzuci ktoś do neta, a napisy jakoś się skombinuje ;D

ocenił(a) film na 4
bittersweet_

Ja rozumiem, że to film brytyjski, nie amerykański, ale bardzo mnie dziwi dwa miesiące po premierze brak jakiejkolwiek kinówki w sieci.

nawrot_aga

Ale wiadomo przynajmniej, że dvd wyjdzie 26 kwietnia :).
http://www.sttriniansmovie.co.uk/

Dzasmin

Zmieniono datę wydania dvd... 24 maja :(.

nawrot_aga

Jedno co jest pocieszające (wg mnie) to to, że w filmie zagra David Tennant (znany głównie z tytułowej roli w serialu "dr Who")! ;)
Będzie niezły ubaw.
Myślę, że doczekamy się szybciej filmu. Często bywa tak, że w internecie można znaleźć najnowsze filmy z tłumaczeniem jakiegoś "geniusza" (lub jak ktoś chce to po angielsku). Tak, wiem zaraz mnie zniszczycie, że oglądam w ten sposób filmy. Dla obrony powiem, że ja po porostu nie mogę się czasami doczekać jakiegoś filmu i MUSZĘ. czy ktoś mnie rozumie?

:)

Mmajkoo

rozumiem doskonale;) oglądam wszystkie filmy po angielsku, często długo przed polską premierą. tak się przyzwyczaiłam, że teraz dziwnie mi się ogląda filmy po polsku:)

anana04

To ja gratuluję :P. Bo Brytoli jeszcze trudniej zrozumieć jak mamroczą coś pod nosem.

Dzasmin

czasami jest problem, ale trzeba jakoś sobie radzić w tych trudnych czasach ;DDD

tak poza tematem: to prawda czasami nie rozumiem co mówią. przykładem jest serial "Merlin". aktor grający artura ma tak piekny akcent, ale nic nie rozumiem ...

nawrot_aga

przecież już jest w necie :P

za krótki <br/>
za krótki <br/>

ocenił(a) film na 4
foppa

Faktycznie, teraz już jest, ale czekaliśmy na to pół roku, a twój post zabrzmiał bardzo cwaniacko...

nawrot_aga

zna ktoś stronkę gdzie można obejrzeć dwójkę ?