Ktoś wie kiedy St Trinian's 2 będzie w Polskich kinach ?? I czy wogóle będzie ?? Premiera "światowa " była już trochę temu a nawet w kinach zapowiedzi nie puszczają ...
Premiera światowa była zaledwie 10 dni temu. To jednak nie jest równoznaczne z "trochę temu". A znając polskie realia, czyt. jeżeli film nie jest typowym blockbusterem to pojawi się on może za 7-10 miesięcy, jeżeli pojawi się w ogóle.
zaje**** już nie mogę się doczekać, na jedynce dobrze się bawiłam mam nadzieję że dwójka nie zawiedzie
Taa.. znając nasz lekko zacofany kraj to na pewno nie prędko. Ale może wcześniej wrzuci ktoś do neta, a napisy jakoś się skombinuje ;D
Ja rozumiem, że to film brytyjski, nie amerykański, ale bardzo mnie dziwi dwa miesiące po premierze brak jakiejkolwiek kinówki w sieci.
Jedno co jest pocieszające (wg mnie) to to, że w filmie zagra David Tennant (znany głównie z tytułowej roli w serialu "dr Who")! ;)
Będzie niezły ubaw.
Myślę, że doczekamy się szybciej filmu. Często bywa tak, że w internecie można znaleźć najnowsze filmy z tłumaczeniem jakiegoś "geniusza" (lub jak ktoś chce to po angielsku). Tak, wiem zaraz mnie zniszczycie, że oglądam w ten sposób filmy. Dla obrony powiem, że ja po porostu nie mogę się czasami doczekać jakiegoś filmu i MUSZĘ. czy ktoś mnie rozumie?
:)
rozumiem doskonale;) oglądam wszystkie filmy po angielsku, często długo przed polską premierą. tak się przyzwyczaiłam, że teraz dziwnie mi się ogląda filmy po polsku:)
czasami jest problem, ale trzeba jakoś sobie radzić w tych trudnych czasach ;DDD
tak poza tematem: to prawda czasami nie rozumiem co mówią. przykładem jest serial "Merlin". aktor grający artura ma tak piekny akcent, ale nic nie rozumiem ...
Faktycznie, teraz już jest, ale czekaliśmy na to pół roku, a twój post zabrzmiał bardzo cwaniacko...