PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=701323}
7,1 16 tys. ocen
7,1 10 1 16397
6,8 23 krytyków
Stare grzechy mają długie cienie
powrót do forum filmu Stare grzechy mają długie cienie

Moje rozumienie logiki wydarzeń :
Alfonso Corrales oprócz bycia miejscowym potentatem przemysłowym trudni się też przemytem heroiny (pewnie marokańskiej skoro to południe Hiszpanii). Ojciec zaginionych dziewczyn był u niego zadłużony i przypuszczam że oddał część długu ich ciałem. Stary miał słabość do przemocy względem małych dziewczynek. Załatwiał mu je Quini zazwyczaj zwabiając do domku myśliwskiego i pomagając w gwałcie. Jednak oni ich nie zabijali. Robił to ten cały Sebastian. Czyli uciekinier ukrywający się jako stróż w domku. Skoro Quini był ma koniec aresztowany musiał być z nim w zmowie. Ale po co? Ukrywali dowody zabawy Alfonso? Alfonso też musiałby być aresztowany. Przez chwilę myślałem, że to te same osoby:P ktoś ma jakieś teorie???

ocenił(a) film na 9
Franz_z_Wodzislawia

spojler spojler spojler Moja teoria jest troche szalona ale zastanawia mnie po co pokazali wątek z tym że jeden z gliniarzy zamordował tą dziewczyne lata wcześniej na strajku czy tam manifestacji. Plus motyw z osobą nierozpoznaną na zdjęciu. Nie wiem czy to celowy zabieg ale wyglada to tak jakby rezyser chcial pokazac ze ten gliniarz jest w to zamieszany.