Wyczesany film. Siedziałem w kinie i po szoku jakiego doznałem po scenie, w której gość odlewał się w paprotkę, doszedłem do wniosku, że tak odjechanego filmu dawno nie widziałem. Całkowity luz, kupa naczsanych pomysłów to właśnie "Stary, gdzie moja bryka". Jeśli podobała Ci się "Ostra jazda" gorąco polecam.
Eeeeee
Nie znam Pana Panie Sauronie ale pozwole sobie calkowicie niezgodzic sie z Pana opinia.
Czyzby mial Pan cos tego tamtego wspolnego z dystrybutorem filmu?
to mnie przeraza........
to straszne, ze sa ludzie, ktorym sie ten film podobal......
czlowieku..... blagam Cie - nie rob wstydu!
sam nie rub wstydu
amnesiac, chyba masz amnezje i nie pamietasz jak w dziecinstwie dostawales za robienie wstydu, jak chcesz kogos blagac to idz pod kosciol
*ziew*
Gdyby nie to, ze poszlismy na ten film w kilkanascie osob i bylo z kim porozmawiac - wyszedlbym wczesniej z kina (pod warunkiem, ze bym nie zasnal)
wiecej czadu
filmu nie widzialem ale byl podobno arcydzielem gatunku,
wiecej czadu Panowie, a ci ktorzy lubiom przeintelektualizowane filmy, radze wyciac czesc mozgu, po prostu wiecej czadu i odlewania sie po paprotkach
ten film jest zajebisty, non stop się na nim śmiałam...jedna z najlepszych komedii jaką oglądałm..trzeba przecież też czasem wyluzować i nie zamulać kichy z tymi ambitnymi filmami....
A ja się z Sauronem zgadzam :) Mi się filmik podobał szczególnie fragment z "A potem?" xD xD xD Pozdroooo ;*
hehe ja sie zgadzam stary gdzie moja bryka super komedia :D
And then .... and then.. :P
mnie sie też bardzo filmidło podoba!! <Zaltan z wami> mega odjechana komedia dla ludzi z poczuciem humoru
jest w filmie jazda na całego......ci reżyserowie w USA to moją kurna pomysły ehheheheheheheehhehehe
Film nie dla każdego, tak samo jak nie kazdy lubi kabaret Mumio !Jest idiotyczny, przepełniony betonowym humorem, jednak ogladałem go z przyjemnością. To nie jest zwykła komedia o głupich amerykańskich nastolatkach. Widziałem go z 10 razy i zawsze mnie śmieszył, polecałem go znajomym jednak nielicznym się spodobał. Soundtrack z filmu jest przesympatyczny :)
Sauron wabsolutnie cie popieram, i leje ba opinie ponurych, zgorzkniałych userów filmwebu, film bomba :)
Oj ludzie, nie wiecie co mówicie. Film jest odjechany. Oglądałam już kilka razy i za każdym razie nie moge dojść do siebie po tym filmie:D Sauron, zgadzam sie z Tobą: "wyczesany film..." :D