PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124532
4,4 18 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

Ten film jest dość podobny do pierwszej części! "Ona z wyższych swer, on z biednej dzielnicy"...W pierwszej części to samo. Mogli by się bardziej postarać. Może trochę więcej..oryginalności?

black_blue

Właśnie to ona jest z biednej dzielnicy, ponieważ to młodsza siostra Tyler'a :)

ocenił(a) film na 10
agusiek303

To nie jest młodsza siostra Tylera .
Fakt mowi do niej siostrzyczko ale to jego mlodsza kumpela z osiedla.
Ona ma na imie Ande a jego siostra Camile :)
Wiece kumple z osiedla :)

black_blue

siemka mnie wlasnie to denerwóje ze wszyscy pisza ze ona pochodzi z wyższych swer a przeciez ona mieszka w biednej dzielnicy wiec to jest na odwrót ona jest z biednej a on z bogatej rodziny kto przyzna mi racje niech napisze pozdro:)

ocenił(a) film na 10
Bina46

To prawda widziałam cały film...Andie pochodzi z biednej dzielnicy a jej filmowy partner Chase jest bratem dyrektora szkoły, do której oni chodzą. :)

użytkownik usunięty
asi00la

Oczywiście masz rację. To Andy jest z biednej dzielnicy a Chase z wyższych sfer. To pomyłka jeśli jest na odwrót! :)
Pozdro xD

black_blue

niby mogli sie postarac ale z drugiej storny musial byc ktos z srodowiska niebogatego zeby byl jakis zwiazek z klubami i gorszymi dzielnicami a jesli juz zmnieniac jeszcze inaczej i oboje byliby nowi w szkole to troche za duzo na raz i nie stworzyliby ekipy, bo by nie wiedzieli kto umie cos ciekawego robic. poza tym, w tej czesci nie jest to takie wazne, tu liczy sie taniec i konkurencja miedzy ekipami a nie przemiana bohaterki, co niby czasem proboja pokazac i tu a moim zdaniem mogliby w ogole odpuscic bo sie za bardzo ani nie udalo to aktorce ani nie bylo na to czasu. a to ze chlopak jest niby z wyzszych sfer nie jest jakies znaczace i podkreslane, chyba ze tylko tym ze ma dobry samochod.