PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70103
4,9 10 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D
.Xristo.

Kwestia gustu. Dla ciebie może i śmieć, dla innych to świetny film rozrywkowy.

mrs robinson

on świetny? dla niezbyt mądrych nastolatek

.Xristo.

Sam jesteś niezbyt mądrym nastolatkiem. Nie wiem po co Ci chodzi.

.Xristo.

ja ja się zgadzam że film jest suaaby. Fabuła której właściwie nie ma, a wszystko co się liczy to taniec. Może taka jest idea filmu, ale jak chce pooglądać jakiś taniec to włączam YCD. lol Poza tym film jest raczej dla pań, ponieważ panowie (np. ja) nie dostrzegają w tym filmie nic ciekawego.

Dziękuje i pozdrawiam całe Podkarpacie.

ocenił(a) film na 7
bisban

ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ale to film o tańcu czego się spodziewałeś śpiewu czy krwawej łaźni ?!

Vitek85xxx

Film bardzo fajny super układy i choreografia ale niestety według mnie tego typu rzeczy nie są już tańcem tylko jakimiś akrobacjami czy coś w tym stylu powinni znaleść na to nowe określenie bo już do tańca to nie podobne

Vitek85xxx

Nie nie spodziewalem sie tego co wymieniles lecz spodziewałem się filmu w stylu 1 stet upa (który był jeszcze do przełknięcia).

ocenił(a) film na 9
bisban

to po co się zabierasz za film, który jest o tańcu ? -.-

ocenił(a) film na 1
.Xristo.

no niestety straszne gówno, tez sie spodziewalem czegos podobnego do 1 czesci a tu prosze, ludzie udajacy zwierzeta....nie da sie tego ogladac : /

ocenił(a) film na 10
.Xristo.

Z tego co wiem, to ludziom którzy siedzą w domu przed kompem całymi dniami, a wychodzą z niego najwyżej do sklepu to ten film się nie spodobał. Pewnie to prawda...

ocenił(a) film na 9
Pietro_8

Ja spedzam dużo czasu przed kompem - i mi jak najbardziej sie ten film podobal - I dziwie sie ludzia, którzy doszukuja sie w nim "głębokiej" fabuły - Ludzie to film o Dance freestylu a nie . . . .! Dla mnie rewelka tak samo jak cześć 2. Pozdrawiam zwolenników

xD

.Xristo.

popieram najgorsza ze wszystkich 3 czzesci, film ktory nie posiadal zadnej ale to zadnej fabuly ... efekty moze i sa ... muzyka ...tez ..ale to nadal zdecydowanie za malo ...

1 ok ..2 ciut gorzej ..3 tragedia...

moim zdaniem i tak najlepszy z tych wszystkich muzycznych filmow z dzwiekami HH itp to Miłosc w rytmie HipHopu i Miłość w tyrmie Rap ( klasyk z Vanila Ice)