PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70103
5,0 14 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

10/10

ocenił(a) film na 7

Film jest moim zdaniem g e n i a l n y. Od początku do końca.Uczta dla zmysłów. Muzyka i układy - kapitalne. Poleciały i łzy. Mam ochotę pójść do kina jeszcze raz:) co do pytań: z napisami, trójka najlepsza!

ocenił(a) film na 10
sunshinee1

Swieta racja =] Naprawde sie postarali :)

użytkownik usunięty
sunshinee1

Ten film jest REWELACYJNY. Genialny soundtrack { kupilam go}, a te uklady taneczne.... brak mi slow,jestem pelna podziwu.
Az nogi same rwa sie do tanca. Bardzo podobal mi sie chlopak grajacy Moose . hahaha. Siostry Olsen. XD nie moglam z tego.
Gra aktorska dobra. I przesliczna dziewczyna grajaca Natalie. :)
Bardzo fajny watek milosny. I watek przyjazni Moose i Camille,ktora przerodzila sie w cos glebszego. :)
Koncowka.... az lzy poplynely mi po policzkach. : )
Nie zawaham sie dac temu filmowi ocene 10/10. Bo ten film na to zasluguje. Na pewno kupie go na dvd. ;>
Polecam wszystkim. Nie zawiedziecie sie,a wyjdziecie z kina bardzo zadowoleni. :)

ocenił(a) film na 7

Hehehe, tak można i było się nieźle ubawić:) Bliźniacy wg mnie niezastąpieni:D Co do Moosa, to podczas sceny gdy wstał z łożka z gołą 'klatą' to po sali dało się słyszeć głośne westchnienia żeńskiej części publiczności:D Natalie z kolei można pozazdrościć ciała, szczególnie brzucha;)) A Tobie ja zazdroszczę kupna Soundtrack'a;D Muszę, muszę, muszę go mieć. i DVD się rozumie samo przez siebie;] A jak na razie to chyba wybiorę się jeszcze raz do kina - całkiem poważnie się nad tym zastanawiam:D

użytkownik usunięty
sunshinee1

Yay! Ten film jest zajebisty! xP dalam 10.

użytkownik usunięty

Nie ma innej opcji. :D

ocenił(a) film na 10
sunshinee1

zgadzam się, cudowny film. Według mnie najlepsza część :D

ocenił(a) film na 10
kamusiiaa

FILM JEST MEGA DLA ZIOMALI CO CZUJĄ TE REYMY I KTÓRZY DOBRZE WIEDZĄ JAK RUSZAĆ SIĘ DO MUZY !!!!! UWAŻAM ŻE TO NAJLEPSZA CZĘŚĆ CO PRAWDA TO STEP UP 1 STAŁ SIĘ JUŻ COOLTOWYM FILMEM I DO TEGO TEN KLIMACIK OLD SCHOLLA !! ALE STEP UP 3 MA KLIMAT WIADAĆ ŻE JESTT LEPIEJ DOPRACOWANE I DOTEGO TE EFEKTY !!! POPROSTU MEGA !!!!!

ocenił(a) film na 7
londontown

Mnie irytuje, gdy ktoś pisze 'denna fabuła', czy coś na wzór tego.. Ano, jak na film, w którym motywem przewodnim jest ukazanie TAŃCA, zrobiono wszystko, by oglądało się z zainteresowaniem zarówno pokazy taneczne, jak i losy bohaterów. Gdy zobaczyłam jakie efekty zastosowali w tym filmie, ile pracy w to włożyli i o ile dalej posunęli się z tymi efektami w porównaniu do poprzednich części, bylam w szoku! Jeśli ktoś przychodzi na Step Up 3D i oczekuje jakiejś zawiłej fabuły z niewiadomo jakimi obrotami akcji, to ja przepraszam, ale chyba nie tędy droga. Tam chodzi o TANIEC! Sama trenuję Dancehall i powiem Wam, że czułam ciary, gdy patrzyłam na ruchy tych tancerzy. Poszłam na ten film, by zaczerpnąć inspiracji. By patrzeć na genialnie uzdolnionych ludzi i czegoś się od nich nauczyć - choćby i z ekranu. Wiem, że obejrzę ten film jeszcze nie raz i nie dwa. I myślę, że wiele osób , które trenują, czują i chcą się doskonalić ma podobne odczucia.

ocenił(a) film na 8
sunshinee1

yep... genialny na maxa pewnie zobacze go jeszcze nie raz

ocenił(a) film na 7
jesse_b

Najlepszy, ze wszystkich filmów, które oglądałam przez kilka ostatnich miesięcy. Pierwszy, którego całość podobała mi się o niebo lepiej niż Trailer, który chyba nie był w stanie zawrzeć jego wspaniałości w kilku minutach.:) zwiastun mnie zawiódł . Film - zauroczył

ocenił(a) film na 6
sunshinee1

A oglądałaś Incepcję? Jak nie to się nie dziwię Twojej reakcji :)

ocenił(a) film na 7
Georgiana_

Incepcja niestety dopiero w planach

ocenił(a) film na 10
Georgiana_

ja oglądałem Incepcję i powiem szczerze że Step Up 3D jest moim zdaniem lepszy!

sunshinee1

Film rewelacja ! Nigdy nie zapomne tego filmu i na pewno kupie na dvd. Wg mnie Step up 3 najlepszy ze wszystkich ;)

ocenił(a) film na 10
GabiKrk

FILM MEGA JUŻ PLANUJE 2 I 3 WYJŚCIE BY ZOBACZYĆ FILM