PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70103
4,9 10 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

3 -D mówię nie

ocenił(a) film na 8

jeśli o mnie chodzi to ten film wcale nie zyskał dzięki tej technologi, strasznie mnie wszystko rozpraszało i obraz był za ciemny, może akurat na moim seansie.
Co do samego filmu to taniec rewelacja, warto zobaczyć chociaż dla tańca.

ocenił(a) film na 6
pina

Zgadzam się w zupełności. Z efektu 3D nic dobrego nie wyszło. A film bardzo sympatyczny. Co prawda ja nie gustuję w takich filmach, ale oglądało się bardzo dobrze. Może dlatego, że nie nastawiałam się na głęboką fabułę tylko na czystą rozrywkę. Jeśli chodzi o taniec to było na co popatrzeć. Bardzo pozytywnie.

ocenił(a) film na 6
pina

zgadzam się niektóre (hmmm nie wiem) figury taneczne? były celowo na siłę wystawiane pod nos widza żeby było widać 3D. Na prawdę wypadało to co najmniej średnio a w 2D myślę że te sceny będą wyglądały wręcz idiotycznie. Ja nie lubię oglądać tańca nie lubię you can dance a jednak oceniam film na 6/10 jak na film o tańcu nie był zły. Trochę się nudziłem w połowie ale tylko trochę.

czemu poszedłem ? bo dziewczyna chciała iść i oboje mamy karnety w Multi

użytkownik usunięty
8uC23r

A chociaz Twoja dziewczyna byla zadowolona??:))

użytkownik usunięty

Widac,ze jestes fanem kultowych filmow.Czyli takie filmy to nie dla Ciebie.:P

ocenił(a) film na 6

tak moja dziewczyna była zadowolona ona wystawiła by jakies 7,5 gdyby to było jej konto a że się nie da to pewnie i 8.

użytkownik usunięty
8uC23r

:D rozumiem. To niech zalozy sobie konto na filmwebie. Namow ja. :))

ja filmu jeszcze nie widziałam, ale zamierzam wybrać sie w niedziele. nie jestem fanka tego tupu filmow, ale spodobał mi sie zwiastun, przede wszystkim ze wzgledu na muzyke. swietnie sie slucha kiedy w kinie jest dobry dzwiek, to daje cudowny efekt. mi 3D tez za bardzo nie pasuje do tego filmu, ale zauważyłam, że ostatnio wszystko robia w tej technologii.. Harry Potter ostatni i podobno nawet ostatnia czesc Zmierzchu ma być!! no szok..