jeśli o mnie chodzi to ten film wcale nie zyskał dzięki tej technologi, strasznie mnie wszystko rozpraszało i obraz był za ciemny, może akurat na moim seansie.
Co do samego filmu to taniec rewelacja, warto zobaczyć chociaż dla tańca.
Zgadzam się w zupełności. Z efektu 3D nic dobrego nie wyszło. A film bardzo sympatyczny. Co prawda ja nie gustuję w takich filmach, ale oglądało się bardzo dobrze. Może dlatego, że nie nastawiałam się na głęboką fabułę tylko na czystą rozrywkę. Jeśli chodzi o taniec to było na co popatrzeć. Bardzo pozytywnie.
zgadzam się niektóre (hmmm nie wiem) figury taneczne? były celowo na siłę wystawiane pod nos widza żeby było widać 3D. Na prawdę wypadało to co najmniej średnio a w 2D myślę że te sceny będą wyglądały wręcz idiotycznie. Ja nie lubię oglądać tańca nie lubię you can dance a jednak oceniam film na 6/10 jak na film o tańcu nie był zły. Trochę się nudziłem w połowie ale tylko trochę.
czemu poszedłem ? bo dziewczyna chciała iść i oboje mamy karnety w Multi
tak moja dziewczyna była zadowolona ona wystawiła by jakies 7,5 gdyby to było jej konto a że się nie da to pewnie i 8.
ja filmu jeszcze nie widziałam, ale zamierzam wybrać sie w niedziele. nie jestem fanka tego tupu filmow, ale spodobał mi sie zwiastun, przede wszystkim ze wzgledu na muzyke. swietnie sie slucha kiedy w kinie jest dobry dzwiek, to daje cudowny efekt. mi 3D tez za bardzo nie pasuje do tego filmu, ale zauważyłam, że ostatnio wszystko robia w tej technologii.. Harry Potter ostatni i podobno nawet ostatnia czesc Zmierzchu ma być!! no szok..