PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70103
4,9 10 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

Oj te filmy taneczne pod względem fabuły są już tak oklepane, że no comment. Do tańca dodawają światełka, wodę i inne pierdoły... taniec nadal pozostaje taki sam, standardowo jakieś obroty na głowie. Gdyby w tych czasach chociaż troszkę wysili mózg Ci, co robią np. ten film, na pewno mogliby wymyślić jakąś bardziej ambitniejszą, głębszą fabułę. Efekty i kasa najważniejsza... Oglądałem StreetDance 3D i był o wiele lepszy. Ten Step Up nie zachwycił mnie praktycznie niczym, aktorstwo marne, lepsze było w StreetDance. Taki z lekka sztuczny wydawał mi się ten film, wszystko już gdzieś widziałem... Najgorsza część Step Up'a.

adolek17pl

A moim zdaniem najlepsza część Step Upa.

ocenił(a) film na 7
adolek17pl

Zgadzam się z Tobą w 100%!

A ze Step Up najbardziej naturalna była 1 część.

ocenił(a) film na 5
adolek17pl

Wystawiłem taka samą ocenę - 5/10 - fabuła mocno przewidywalna, wtórna - taniec mnie nie zachwycił jak w Step Up 1 czy 2 - gdzie moim zdaniem emocje były większe. Heh, ten Chińczyk co do nich pod koniec dołączył ciągle tak jakby marudził - zauważyliście? :P gra aktorska nie urzekła - mam na myśli Luke'a i tą jego Natalie, która swoją drogą - także nie grzeszyła urodą.. ;] nie wspomne o sztuczności jej filmowego braciszka ;] Łoś zagrał w miarę naturalnie.