PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70103
4,9 10 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

Dno !

ocenił(a) film na 3

Jaki ten film jest słaby.... Przez cały czas wydaje się że został wykonany na szybko i
wymyślony przez jakiegoś kolesia przy goleniu. Tak jakby zrobiony film na szybko,
choreografię przekazywano sobie telepatycznie w tym filmie bo nie było ani jednej sceny
która by pokazywała ich ćwiczenia. I co z tego że jest dobry SoundTrack ? Jak chce sobie
posłuchać muzykę to włączam Media Playera i słucham. A to że w 3d tylko pogarsza cały
obraz.

użytkownik usunięty
Agus_21

Prosze Cie. Dalas filmowi Ring 10,podczas gdy Gnijaca panna mloda Tima Burtona 4 . :P Toba to sie nawet nie przejmuje. Pozwolisz,iz Twoj komentarz zignoruje? :P.

użytkownik usunięty

Btw. Jesli chcialas wciagajacej fabuly,gdzie krew leje sie hektolitrami TO NIE TEN FILM!. :P Trzeba sie nastawic na to,na co sie idzie do kina.

ocenił(a) film na 10

Jak dla mnie to ten film był super, bo ja nie poszedłem na ten film do kina dla umiejętności aktorskich czy dla fabuły lecz dla tańca i jak dla mnie choreografie były świetne.

kololok

No tak, w tym filmie to się można naoglądać tego tańca...

ocenił(a) film na 6
Purslane

Rzeczywiście, ile tego tańca było? 15 minut?

ocenił(a) film na 3

No jakoś Ci się nie udało zignorować skoro odpowiedziałaś :P

Widzę, że patrzenie komuś na oceny filmów i używanie tego jako argumentu jest na filmwebie powszechne. Kompletnie tego nie rozumiem. To zakrawa na jakieś Gombrowiczowskie upupianie.

Nie chciałam hektolitrów krwi - nie wiem dlaczego z tym wyskoczyłaś.
I nie nastawiałam się na coś wielkiego - nastawiałam się na coś raczej lekkiego. Na coś słabszego, chociaż nie aż tak jak się okazało.

ocenił(a) film na 10
Agus_21

O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE. A JAK SIĘ KOMUŚ COŚ NIE PODOBA TO JA TOTALNIE NIE ROZUMIEM PO CO SIE TU UDZIELA - SKORO DNO WG KOGOS - TO PO JAKIEGO CH**JA TU WCHODZI I SIE ODZYWA ?

stepup91

Równie dobrze mogę powiedzieć: A JAK SIĘ KOMUŚ COŚ PODOBA, TO JA TOTALNIE NIE ROZUMIEM, PO CO SIĘ TU UDZIELA.

ocenił(a) film na 10
Purslane

to prowadzi wszystko do nikąd. JEDNI LUBIĄ TO , INNI CO INNEGO. OD ZAWSZE TAK BYŁO. I NIECH TAK ZOSTANIE. SZANUJE KAZDA DECYZJE ALE LUDZIE PRZERWIJMY TEN SYMBOL NIESKONCZONOSCI !!!!!!!!!

stepup91

Forum jest od tego, żeby się na nim udzielać - tak mi się zawsze wydawało.

ocenił(a) film na 3
stepup91

Więc "udzielać się" można tylko jak coś się podoba?

"SZANUJE KAZDA DECYZJE"
"- SKORO DNO WG KOGOS - TO PO JAKIEGO CH**JA TU WCHODZI I SIE ODZYWA ?"

tak wygląda szacunek wg Ciebie?

jesteś jakimś zlepkiem sprzeczności...i czemu krzyczysz?

ocenił(a) film na 3
Agus_21

Tak jest! Piona :)

fafa194

Tak a z ciebie taki znawac jak z żaby przekąska

użytkownik usunięty
kotek17_1997

ehehehe. :F

ocenił(a) film na 3
kotek17_1997

Mhmm... widze się rozkręcili na moim temacie, no wporządku, wporządku.

kotek- spójrz na siebie, ty za to jesteś znawcą z najwyższej klasy, ledwie obejrzałe/aś 5 filmów i masz się za niewiadomo kogo.

fafa194

Totalne dno to by było gdyby nie sceny taneczne, a w szczególności Samurajów. A fabuła? Beznadziejna, tak jak główni bohaterzy.

ocenił(a) film na 1
fafa194

"Dno" nie pasuje ale "Nieporozumienie" idealnie;)