PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70103
4,9 10 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

Film jeśli chodzi o sam scenariusz faktycznie nie jest jakiś bardzo kreatywny i tak dalej . ale uważam, że jest genialnie zrobiony i mimo wszytko każdy powinien na niego pójść. Znakomite efekty 3d, muzyka, i taniec. Bo po to głównie chodzi na filmy taneczne. Przecież jak ktoś znakomicie tańczy to nie oczekujmy jeszcze od niego talentu aktorskiego na poziomie Brada Pitta. Ja byłam i nie żałuje.Mimo tego, że fabuła według wielu jest oklepana ja sie na końcu popłakałam i tez nie tylko ja bo pół sali płakało . Ja tam daje 10/10 :D

użytkownik usunięty
sandran_1996

Ja tez. :) Jak Luke dal Moose te buty. :) wzruszajace to bylo.

Geniuszu tam na pewno nie ma moim zdaniem.Efekty 3d w większości 'wymuszone' - ruchy rękoma w stronę widza,raz zastosowane rzeczywiście było fajnym urozmaiceniem,ale zrobienie tego paręnaście razy to nieporozumienie.Niektóre efekty robiły wrażenie,ale nie miały wiele wspólnego z fabuła - jedynie taniec w wodzie był na 5+,i lot napisów,które też szokowały;)
No i jeżeli wzruszające było podarowanie butów,będące kryptoreklamą,to jest tylko jedno określenie na odpowiednie audytorium dla tego filmu- dzieci neo.

użytkownik usunięty
m_a_r_t_h_a

Nie musisz mnie kochana obrazac. :) Ach. I TY moja droga nie potrafilabys tak tanczyc. :)

sandran_1996

Geniuszu ? Nie rozumiem tego zwrotu ale skoro mnie za taką uważasz to w porządku. Ja dostrzegłam troszke częstrze tak nazwane przez Twoją osobę ` ruchy rękoma`. Nie chodziło o firmę tudzież model butów lecz o sam gest. jeśli nie dostrzegłaś tego w tym akcencie to znaczy, że jesteś bardzo płytka i w oczy rzuca Ci sie tylko marka ; )

użytkownik usunięty
sandran_1996

genialnie sie ruszali. A ta m_a_r_t_h_a cala... nie ma pojecia o tancu,nie potrafilaby tak tanczyc,a krytykuje...

Tak, ich ruchy były znakomite ! Nawet jeśli ma jakiekolwiek pojęcie o tym to nie pokazuje tego pisząc takie komentarze .