Moze mi ktos jasno napisac jak z efektami 3D w tym filmie.? Słyszałam, ze nawet dobrze, a najlepiej to widac w scenie w wodzie.? To jak.? ;) Ps. Przepraszam za nowy temat, ale niechcialo mi sie szukać. ;d
efekty sa bardzo dobre. Mnie powalily na kolana.Nie chce Ci zepsuc atrakcji.
Jutro jeszcze raz jade do kina,do Szczecina.
Zreszta... wszyscy tutaj na forum pisza ze efekt 3D byl swietny.
Efekt był fajny, mi się podobał. Tak właściwie to cały czas masz wrażenie że oglądasz normalny film tylko jest lepiej pokazana przestrzeń. Tylko w niektórych momentach naprawne było to widać
O,dzisiaj bylam w Szczecinie z tata na Step UP 3D. ^^ Po raz drugi. Mojemu tacie bardzo sie podobal.
Totalny odlot. :D
ja tam nie widzialam za bardzo uwydatnionych efektow to pierwszy film 3d na jakim bylam bo dopiero od niedawna u mnie niedaleko takie kino jest nie wiem czy kino cienkie i do kitu okulary czy co ale te efekty owszem byly ale nic wielkiego xd
dobre byly efekty z tymi bankami,jak Moose rozbil banke. Mialo sie wrazenie ze rozbil ja na twoim nosie. :D
podczas tanca w wodzie , jak ta dziewczyna z czerwonymi rekawiczkami tak ruszala rekami.... z ta czapka....
o czym jeszcze zapomnialam?
aha. Jak Luke i Natalie byli na tym wywiewie ,mialo sie wrazenie ze krople leca na ciebie.
Mi się efekty 3D podobały :) Motyw z kroplami i bańkami był dobry , ale były też inne które mi się podobały lecz nie chce mi się pisać xD
No tak widzialam te efekty ale nie mialam wyobrazenia jakby rozbijal ją na moim nosie chyba mam glupsze kino bo serio bylo widac ze jest wypukle ale bez przesady a szkoda ;(a to z czapką to o co choo ?
cos bylo ze jeden z tancerzy rzucil czapka i mialo sie wrazenie jakby rzucil na ciebie.
Wielkie dzięki :) Piosenka świetna. Cały film jest genialny. A finałowa scena tańca - bomba, myślałam ze finałowego tańca z Step Up 2 nic nie pobije, a tu proszę :)
jak byla reklama to pokazywali efekt jak gostek wyskakuje z ekranu i jakby na krzeslo ze widownia odskakuje , myslalam ze tak bylo ale nie widzialam tego efektu sorry..
powiedzcie czy u was byl widoczny tak jak na tym fiomiku dokladnie
0:40 tutaj wyskakuje
o tu macie w minucie i jeszcze w minucie tu najlepiej .0:47 i 1:58 cos mega a u mnie tak nie bylo ze jakby wychodzili bylo wypukle ale nie az tak jak na tym fiulmiku czekam na wasze odpowiedzi.
bylo identycznie ? bo u mnie - nieee ; dd jednak nie bylo tak jakby wyskakiwali na pierszy rząd ;////
Raczej u nas w kinach tej sceny nie bylo. Nie wiem dlaczego. Moze tylko u Amerykanow.
Ale na pewno nie u nas.
fajnie by to wyglądalo wlasnie tak sie cieszylam ze takie cos bedzie a nie bylo hłeee ; ((((
Mnie tam osobiście zwiastun 'Streetdance' nie zachecił. Wiec pewnie nie pojde. ;> Co do efektów to mi tez nic nie wyskakiwało z ekranu, choc miało sie czesto wrazenie, ze dana osoba stoi przed Toba i robi te rozne triki. Ogolnie efekty to b.duzy + dla filmu, wg mnie. ;)