PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70103
4,9 10 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

Swietny film. Chorografie taneczne były niesamowite, jak nigdy dotąd w step up'ie. Brawa dla Adam'a, który wcielił się w Łosia. Swietnie tańczył. Jak dla mnie Step up 3D jest zdecydowanie lepszy od drugiej częsci, którą oceniłam 7/10. Pierwszą częsć i trzecią oceniłam 8/10.
A wy jak oceniacie film?

użytkownik usunięty
gr8l

ja dalam 10/10 . :) film bardzo mi sie podobal.

ocenił(a) film na 7

Tzn. że Twoim zdaniem to jest arcydzieło?

użytkownik usunięty
catherinevictoire

tak,dla mnie to jest arcydzielo taneczne.

Wysoka nota:). W sumie... Film był naprawdę dobrty. Ajak rumianeslowa oceniłas inne częsci?

użytkownik usunięty
gr8l

1 - na 6.
2 - na 8. ;)
3- na 10. Moim zdaniem najlepsza czesc.

ocenił(a) film na 7

No, ja rozumiem, że Ci się może podobać, ale "Step Up 3D" jest filmem, na który nie składa się tylko taniec, ale fabuła, gra aktorska, muzyka, scenografia. No praktycznie wszystko. I według Ciebie to wszystko jest arcydziełem? Fabuła też? Dla mnie też taniec w "Step Up" był mistrzostwem, ale nie wstawię tylko dlatego 10/10, bo fabuła leżała jak nic. Pomysł zresztą też.

użytkownik usunięty
catherinevictoire

Dla mnie wszystko bylo idealne. Prosze sie nie czepiac,to moj gust. I moja opinia o filmie.

ocenił(a) film na 4

ojoo, fabula naciagana i niesamowicie przewidywalna. nic zaskakujacego. nie podobaly mi sie rowniez choreografie.
final 'step up 2' mi sie najbardziej podobal, z tych trzech filmow.

użytkownik usunięty
majek69

To Twoja opinia. : ) . . ..

ocenił(a) film na 7

Opinia opinią, ale istnieje też coś takiego jak obiektywizm. Oczywiście niczego Ci nie wymawiam, sama nie jestem obiektywna w stosunku do filmów mojego ulubionego reżysera, więc nie mam prawa pouczać wszystkich. Ale za wszelką cenę udowadniać, że film pod względem fabuły jest dobry, to owszem, jest to Twoja opinia. Ale tylko subiektywna, w związku z czym dobrze, że użyłaś słowa "Dla mnie" :) Oby tylko tak we wszystkich postach.

gr8l

Step Up 3d to moim zdaniem najgorsza z 3 części :)
Jestem tancerzem więc nie wyciągam takiej tezy z kosmosu. Układy były nudne i nie raz powtarzano te same motywy. Przykładowo rozpoczęcia battle'ow od Tuttingu kilka razy. Scena z tańcem w wodzie zakrawa mocno o Step Up 2. A jw ostatecznej walce lepiej zatańczyła według mnie drużyna przeciwna chyba że ktoś woli migające lampki od umiejętności tanecznych. Warto jeszcze zauważyć że bohaterowie w żadnej walce tanecznej nie freestyle'ują. Lecą ciągle układami.
Fabuła. hmmm była poprostu idiotyczna. O przewidywalności lepiej chyba nawet nie wspominać. Step Up nigdy nie miał niesamowicie rozbudowanej fabuły zawierającej głebokie przesłanie etc. Jest to film taneczny z tgeo powodu poszedłem na niego do kina ale tak niskiego poziomu się nie spodziewałem.