PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70103
4,9 10 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

Jaka to nutka?

ocenił(a) film na 10

Przesłuchałem wszystkie 35 piosenek dostepnych w soundtracku i nie znalazlem dwoch o ktre mi chodzi. A dokladnie chodzi mi o nutke ktora leci gdy Luke po raz pierwszy spotyka Natalie i ja kameruje, a druga nutka to ta gdy wszyscy rano jeszcze spia a Luke wstaje i widzi jak Natalie sama cwiczy :) bardzo krotko ta nutka leci niestety :(

ocenił(a) film na 10
marpol78

pierwsza znalazlem :) Richard Vission & Static Revenger - I Like That (feat. Luciana)

ocenił(a) film na 10
marpol78

Nikt nie zna tytulu tej piosenki jak Natalii tanczy sama przy boom boxach??

ocenił(a) film na 4
marpol78

aa piosenka gdy Luke i Natalii całują się na dworcu? ;O tam leciało coś 'no matter who you are i will love you' tak mi się zdaje..

Emesowa

nie jestem pewna, ale to może być What We Are Made Of – Scott Mallone

ocenił(a) film na 7
czekotubka

to tak..!! :)) DZIĘKI WIELKIE.. :))

ocenił(a) film na 10
marpol78

Piosenka gdy Luke wstaje i widzi jak Natalie sama ćwiczy to : Tania Doko - Joyride" lecz w tej chwili jest ona niedostępna w sieci.No i tak na marginesie to wszystkich rozpoznanych piosenek jest 47 ;).

ocenił(a) film na 10
Cool_As_Ice

Przepraszam za drobny błąd rozpoznanych piosenek jest 44 :P.

Cool_As_Ice

hej znacie może tytuł piosenki gdy Luke i Natalie się pokłócili? ona siedzi w swoim pokoju a on 'na mieście' słuchał tej piosenki w słuchawkach (taka wolna, laska śpiewa) ??

paczek_olga13

jest to ta pisenka "Jessie J - Who you are" wiecie gdzie ja mozna 'znalesc' lub moze ktos ja ma??