PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70103
4,9 10 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

Niestety, nawet przy nastawieniu się na czystą rozrywkę, film wyszedł słabo, a wychodząc z kina mogłem żałować tylko straconych pieniędzy.
Jedyne, co w tym filmie było naprawdę ok, to taniec, ale to za mało, żeby zadowolić chociaż trochę wymagającego widza. Bo ten taniec nie wynikał logicznie z całości. Przewidywalna, nudna i beznadziejnie słaba fabuła (w tym filmie akurat to nie jest najważniejsze, ale litości, niech chociaż będzie jakieś LOGICZNE uzasadnienie tego, że tańczą po raz setny), mdły romansik (pyk! i się zakochała, wprost mistrzowskie), charakteryzacja - sztuczność chłostała po twarzy. Drewniane aktorstwo (no litości, kółka recytatorskie w podstawówce mają wyższy poziom), żenujące i nierealne dialogi... Do muzyki się nie przyczepiam, chociaż była mało ambitna, to jednak taneczna, pasowała i dobrze.
Niemniej, fankom takich gniotów jak "Zmierzch" się spodoba, i im ten "film" polecam.

3/10 za pasującą muzykę i ładne tańcowanie.

A teraz, drogie fanki, możecie mnie zjechać.

Markusowy

Oj zgadzam się.
Jednak ja dam 2 punkty. Muzyka była świetna, a co do tańca... widziałam tam z dużo komputera... :/
A może to marne efekty 3D?
Po końcowym tańcu wyszłam już z kina.
A nastawiłam się na rozrywkę i poprawę humoru... No cóż.

Nie polecam!

użytkownik usunięty
r_x_2

Nie mow mi ze Zmierzch lepszy,bo bym Cie chyba wysmiala. :)

Zmierzch a Step Up to dwa różne światy :) Co do Zmierzchu to byłam chyba jedną z największych antyfanek, póki nie przeczytałam książek ;) Spojrzałam na to inaczej.
Ale co kto lubi, nie? :P

użytkownik usunięty
r_x_2

Tak. No coz....

ocenił(a) film na 8
r_x_2

Wiedziałam że w końcu ktoś poruszy ten temat Step up i Zmierzch, nie bede się wypowiadala na ten temat, bo się za bardzo zaangażuję... to tak jak porównywali Titanic - Avatar... Dla mnie to dwa różne światy...

Dziękuję...

użytkownik usunięty
bella3

Ale jako filmowy hit lata to Zacmienie przy Step Upie dla mnie wysiada. :P

ocenił(a) film na 8

no wiesz ja na to patrze w innych kategoriach, to sa dwa swiaty i ja ich nie porównuję.. to tak jak by porównać no nie iwme... np. głupie... ale kawe z herbatą...

użytkownik usunięty
bella3

Hm,rozumiem. : )

ocenił(a) film na 8
Markusowy

oj dlaczego mamy Cię zjechać, skoro tak uważasz? Masz prawo dać mu 3 a nawet 1 jeśli chcesz, albo nawet nic żeby jeszcze bardziej udramatniczyć (wiecie o co mi chodzi) twoją opinię.

jak wiesz POLSKA TO WOLNY KRAJ I MOŻESZ WYPOWIADAĆ SIĘ JAK CI SIĘ ŻYWNIE PODOBA, POD WARUNKIEM ŻE NIKOGO NIE OBRAŻASZ...:)))

Chyba Cię bardzo nie zjechałam:PPP

użytkownik usunięty
bella3

w ogole jej nie zjechalas. ;d

ocenił(a) film na 8

to on czy ona....?

użytkownik usunięty
bella3

tfu. Jego nie zjechalas. ;D

użytkownik usunięty
Markusowy

Ale moim zdaniem to jest prowokacja. To ostatnie zdanie... jakbys tylko czekal,az banda fanek Step Upu Cie zjedzie. ;P

Dokładnie to samo pomyślałam :P Wyraził swoje zdanie i tyle, nie wiem po co napisał to na końcu... :P

użytkownik usunięty
r_x_2

hahaha. :)

ocenił(a) film na 8

to chyba dla jaj... nie no ale to prawda czytajac niektóre tematy, chlopak, chyba?, mógł się przerazic na serio...

bella3

Jeśli fanki Step Up są tak samo agresywne jak Zmierzchu np, to tak, mógł się przerazić! ;D

użytkownik usunięty
r_x_2

Eee. Chyba az tak agresywne nie jestesmy. :P ja dyskutowalam z nimi ze spokojem. ; d

ocenił(a) film na 8

Ja jestem fanką i Zmierzchu i Step up ale nie jestem agresywna ? praawda? Wg każdy ma swoje zdanie i może je wyazac, ale nieobrazajac innych, to chyba dobre nastawienie?

użytkownik usunięty
bella3

Nie jestes agresywna. :) ja tez lubie Zmierzch,przyznam. ;) Ale niektore fanki Zmierzchu potrafia byc straszne. :P ja do nich na szczescie nie naleze. ;p

ocenił(a) film na 8

no denerwuja mnie niektore,.... porażka, kręgosłup mnie trochę bolli,,,

bella3

Pewnie, że tak ;) Więc żółwik, Bella3 ;D Też jestem fanką Zmierzchu i Step Up, choć niestety tylko dwóch pierwszych części ;)

użytkownik usunięty
r_x_2

A ja wszystkich czesci. Mimo,iz 1 mnie rozczarowala. :) ale 2 juz lepiej,a 3 to mistrzostwo jak dla mnie.;)))

ocenił(a) film na 8

Mysle jak rumianeslowa, stara może mamy jakies wspolne geny??? hahha

użytkownik usunięty
bella3

Kto wie.:D

bella3

No cóż, dla mnie 1 i 2 są na równi :) 3 niestety...

użytkownik usunięty
r_x_2

kazdy ma inny gust.

Dokładnie.

ocenił(a) film na 8
r_x_2

I mozesz tak myśleć... POlska to wolny kraj... jak na razie..

użytkownik usunięty
bella3

;)

ocenił(a) film na 8

:P