Niestety, nawet przy nastawieniu się na czystą rozrywkę, film wyszedł słabo, a wychodząc z kina mogłem żałować tylko straconych pieniędzy.
Jedyne, co w tym filmie było naprawdę ok, to taniec, ale to za mało, żeby zadowolić chociaż trochę wymagającego widza. Bo ten taniec nie wynikał logicznie z całości. Przewidywalna, nudna i beznadziejnie słaba fabuła (w tym filmie akurat to nie jest najważniejsze, ale litości, niech chociaż będzie jakieś LOGICZNE uzasadnienie tego, że tańczą po raz setny), mdły romansik (pyk! i się zakochała, wprost mistrzowskie), charakteryzacja - sztuczność chłostała po twarzy. Drewniane aktorstwo (no litości, kółka recytatorskie w podstawówce mają wyższy poziom), żenujące i nierealne dialogi... Do muzyki się nie przyczepiam, chociaż była mało ambitna, to jednak taneczna, pasowała i dobrze.
Niemniej, fankom takich gniotów jak "Zmierzch" się spodoba, i im ten "film" polecam.
3/10 za pasującą muzykę i ładne tańcowanie.
A teraz, drogie fanki, możecie mnie zjechać.
Oj zgadzam się.
Jednak ja dam 2 punkty. Muzyka była świetna, a co do tańca... widziałam tam z dużo komputera... :/
A może to marne efekty 3D?
Po końcowym tańcu wyszłam już z kina.
A nastawiłam się na rozrywkę i poprawę humoru... No cóż.
Nie polecam!
Zmierzch a Step Up to dwa różne światy :) Co do Zmierzchu to byłam chyba jedną z największych antyfanek, póki nie przeczytałam książek ;) Spojrzałam na to inaczej.
Ale co kto lubi, nie? :P
Wiedziałam że w końcu ktoś poruszy ten temat Step up i Zmierzch, nie bede się wypowiadala na ten temat, bo się za bardzo zaangażuję... to tak jak porównywali Titanic - Avatar... Dla mnie to dwa różne światy...
Dziękuję...
no wiesz ja na to patrze w innych kategoriach, to sa dwa swiaty i ja ich nie porównuję.. to tak jak by porównać no nie iwme... np. głupie... ale kawe z herbatą...
oj dlaczego mamy Cię zjechać, skoro tak uważasz? Masz prawo dać mu 3 a nawet 1 jeśli chcesz, albo nawet nic żeby jeszcze bardziej udramatniczyć (wiecie o co mi chodzi) twoją opinię.
jak wiesz POLSKA TO WOLNY KRAJ I MOŻESZ WYPOWIADAĆ SIĘ JAK CI SIĘ ŻYWNIE PODOBA, POD WARUNKIEM ŻE NIKOGO NIE OBRAŻASZ...:)))
Chyba Cię bardzo nie zjechałam:PPP
Ale moim zdaniem to jest prowokacja. To ostatnie zdanie... jakbys tylko czekal,az banda fanek Step Upu Cie zjedzie. ;P
Dokładnie to samo pomyślałam :P Wyraził swoje zdanie i tyle, nie wiem po co napisał to na końcu... :P
to chyba dla jaj... nie no ale to prawda czytajac niektóre tematy, chlopak, chyba?, mógł się przerazic na serio...
Eee. Chyba az tak agresywne nie jestesmy. :P ja dyskutowalam z nimi ze spokojem. ; d
Ja jestem fanką i Zmierzchu i Step up ale nie jestem agresywna ? praawda? Wg każdy ma swoje zdanie i może je wyazac, ale nieobrazajac innych, to chyba dobre nastawienie?
Nie jestes agresywna. :) ja tez lubie Zmierzch,przyznam. ;) Ale niektore fanki Zmierzchu potrafia byc straszne. :P ja do nich na szczescie nie naleze. ;p
Pewnie, że tak ;) Więc żółwik, Bella3 ;D Też jestem fanką Zmierzchu i Step Up, choć niestety tylko dwóch pierwszych części ;)
A ja wszystkich czesci. Mimo,iz 1 mnie rozczarowala. :) ale 2 juz lepiej,a 3 to mistrzostwo jak dla mnie.;)))