PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70103
4,9 10 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

Melodramat ?!

ocenił(a) film na 6

Kto dodawał ten gatunek ?!
Film do obejrzenia, nie porwał mnie ani nie zanudził. Da się obejrzeć :]

ocenił(a) film na 5
eaio

Ja dałem 5/10, ponieważ efekciarstwo (które w sumie jest efektowne, takie ma być) dorównuje tandecie aktorskiej i fabularnej.
Muzyka to kwestia gustu, ale nie da się nie zauważyć, że kino młodzieżowe poszło dawno temu w kierunku jak ja to nazywam "dłuższych teledysków".
Może ludzie nie potrafią juz się skupić na fabule i muszą mieć jak w Bollywood co 15 minut tańce, a jeśli już jest jakaś fabuła, to żeby nie było bardziej skomplikowana od fabuł teledysków Britney Spears.
Zostałem jakby zmuszony do obejrzenia tego filmu i miejscami był głupi, że aż śmieszył, ale w ogóle się nie nudziłem, nie intresuje mnie taniej, a oglądało się przyjemnie. Ale to tylko DVD, a w kinie ogląda się zapewne lepiej, kiedy ma się okulary 3D.
5/10, nie jest beznadziejnie. Szkoda, że dziś już ludzie nie potrafią się cieszyś tańcem tylko robią te swoje głupie miny, jakby się bili conajmniej.
PS
Kiedy bohatorie tańczą na ulicy, to jest jakby ukłon w stronę bardzo starych musicali, przyjemnie to wygląda. A na końcu wydaje mi się, że Moose ubiera się jak Jackson. To tak tylko na marginesie zauważyłem.