BOSKI film! Nie przeszkadza mi żadna krytyka wątków ani głównych ról. Taniec, taniec i jeszcze raz taniec - to się liczy!! Całkowicie zasłużone 10/10 u mnie :D:D
U mnie też 10 na 10. Film jest cudowny i moim zdaniem lepszy od dwójki:))
Do jedynki go nie porównuję, bo tej części nic nie pokona.
zgadzam się z przedmówcami świetny film- każdy kto kocha taniec i dobrą muzykę, musi go obejrzeć- 10/10 innej opcji nie widzę :D
Niestety zawsze znajda sie idioci,ktorzy sie do czegos przyczepia. Przyklad? Recenzja STEP UP 3D . Totalnie bez sensu.
właśnie zobaczyłam cenę na merlin.pl- ciut drogi, jak dla mnie... i jak się podoba cały Soundtrack? :)
Tak,bardzo! Jestem wniebowzieta. :D szczegolnie piosenka Davida Guetty i Flo ridy- Club cant handle me. :)
ojj tak, ta piosenka jest super :D ja ją uwielbiam od kiedy ją usłyszałam w programie SYTYCD [So You Think You Can Dance USA] :D
tą piosenkę też słyszałam, jako pierwsze w SYTYCD :D świetnie tańczył do niej m.in. Lagency i Twitch :D
jeśli chodzi o piosenkę, to mam ją więc mogę Ci podesłać- co do występu chłopaków to na www.fox.com/dance był ich filmik :)
ja też wybieram poczekanie na film z napisami :D
PS>
piosenka Chromeo - Fancy Footwork, tez ciekawa :D
teksty we wszystkich Step Up są banalne :D najprostsze wyrazy i zwroty używane na co dzień - łatwo je rozpoznać :D
Ja często oglądam filmy po angielsku, więc nie przeszkadza mi to zbytnio :D
Ale ten film za bardzo mi się podoba więc chyba zrobię do niego polskie napisy jak ściągnę :D
jak się ogląda filmy po ang, to nic Cię nie rozprasza [np. źle przetłumaczony tekst...] tylko oglądasz i poświęcasz się filmowi- wspaniała sprawa :D
Ja też wolę film z napisami niż lektorem :D
Lepiej słychać i rozumieć :D
Lektor może być czasem bardzo wkurzający :D
A jak czasem słyszę w telewizji albo na filmie jak lektor tłumaczy angielskie wyrażenia to brak mi słów normalnie :D:D
Na filmie np. słyszę jak ktoś mówi "You're so cool!" a za chwilę lektor mi tłumaczy "Ale jesteś ładna! "
Normalnie szczęka mi opada :D:D