Jestem pod wrażeniem!!!!!! jeżeli chcecie zobaczyć lekki i przyjemny film a przy tym układy taneczne nie z tej ziemi to nie ma się nad czym zastanawiać: Do kin! Najlepsze układy i zdecydowanie najwięcej tańca spośród serii Step up. Muzyka która sprawia że nie możesz spokojnie siedzieć w fotelu. Najbardziej podobała mi się runda 2 - taniec na wodzie, taniec na chodniku Moose i Cam. Dużo fajnych pomysłów coś nowego cała ta Krypta, mogłabym tam mieszkać:) Dla mnie głównym bohaterem wydaje się być Moose - lepsza gra aktorska, a nie Luke . Fabuła prosta wręcz banalna i infantylna. Mimo to warto, taniec i ciekawe pomysły to największe zalety tego filmu. I oczywiście efekt 3 D robi swoje.
Całkowicie się zgadzam. Początkowo bałam się na to iść myśląć, że będzie tak jak z drugą częścią (że będzie gorsza niż pierwsza). Jednak nie mogłam odpuścić sobie zobaczenia tego w kinie. I nie ma czego żałować. Naprawde rewelacyjny film. O wiele lepszy niż dwie pozostałe. Taniec naprawde znakomity i jest go o wiele, wiele więcej. Zgdzam się co do tej Krypty, że to naprawde coś innowacyjnego czego nie było wcześniej. Polecam.