PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70103
4,9 10 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

Muszę przyznać iz film naprawde mi sie podobal. Poszedlem do kina 2 razy, wybieram sie 3. Mam 19 lat i poprostu pasja jaką rodzi w ludziach chodzących do kina by obejrzec ten film jest tak wielka iż nie sposób nie pokochać step up.

Szczególnie mocną stroną jest muzyka z filmu. Kupiłem oryginalny krążek( cena 49,99 w MediaMarkt, w empik ponad 62 zł wiec jak chcecie kupic polecam Media). Jednakze na krążku jest tylko 14 utworow. Nie powiem sa mocne kawalki ktore wpadaly w kinie w ucho ale brakuje tych kilku najmocniejszych - ze sceny tango, podczas gdy Luke filmuje Natalie w klubie, objazdu Mooose'a i Luke po Nowym Jorku... Najlepsze kawalki nie zostaly zawarte.

Daje 10/10 ps; nie zgadzam sie ze dziewczyna grajaca Natalie zagrala sztucznie. a i to nie JEST 1 FILM TANECZNY W 3D ;P BĄDŹMY SZCZERZY. 1 BYL ,,STREETDANCE 3D,, KTORY WYSZEDL JUZ W MAJU, tylko w polsce premiera jest dopiero na jesieni (24.09)

użytkownik usunięty
stepup91

Ja kupilam soundtrack w empiku i zaplacilam majatek. Ale nia zaluje. ; ). i masz racje.
Mnostwo swietnych piosenek nie ma na soundtracku. ; ).
A co do Natalie... naprawde lubie te dziewczyne,jest bardzo ladna i nie uwazam,iz jej gra byla sztuczna. Zagrala przyzwoicie,nie mam zadnych uwag.