Po co ma być w technologi 3D? Mają buty wystawać z ekranu czy co?? takie filmy moim zdaniem najlepiej bez 3D. Filmy 3D to najlepsze przygodowe lub akcji albo horrory.
dzisiaj widzialam trailer w kinie step up 3d i nie moglam uwierzyc, bo
myslałam to co ty, ale pomysl jest super. fajnie wygladalo jak
tanczyligrupowo.
hehee pomysl brzmi niezle tylko zeby nie przesadzili ;p
hej a jesli mozna spytac - o czym bedzie step up 3d?
pzdr ;))
po to się robi fimy 3D drogi kolego bo tego wymaga rynek konsumencki.
Ludzią powoli juz nie wystarcza zwykły ekran, chcą oglądać coś więcej, u nas będzie to wchodziło dość powoli niestety ale kinomaniacy za oceanem, dzie powstaje większość (jak nie cała) takiej produkcji od dawna domagają się większych wrażen z oglądania filmów niż tylko 2D i DLBsorround, ale juz własnie 3D a niebawem i 5D.
Technia idzie do przodu i nawet filmy w pełni fabularne (a nie tylko bajki) są robione już naprawdę z ciekawymi efektami 3D itp.
ja na "zwykłych" step upach nie mogłem usiedzieć na fotelu a co dopiero jak mi będą machać kończynami przed nosem ;p
Szczerze, mogą przesadzić. Co tu dużo rozkminiać, skupią się na efektach... a jakakolwiek fabuła i inne stepupowskie "ideały" pójdą w kąt no! :) w pełni usatysfakcjonowałaby mnie drga dwójka ;) i zakładam, że cały świat również :D
maqem zgadzam się, mnie też podobała się dwójka, ale jednak jedynka, była dla mnie najlepsza, każdy ma swój gust xD
Owszem zgadzam się, dwójka wymiata klimatem, ale jedynka wymiata i klimatem i fabułą.
Co do 3D nie bądźcie tacy sceptyczni, to może całkiem nieźle wyjść, nie narzekajmy póki nie zobaczyliśmy, avatar 3D wyszedł bosko, to może i step up 3 wyjdzie bosko, zobaczymy.
Ale szczerze powiedziawszy do 3 ciągnie mi tylko jedna rzecz a włąściwie dwie postacie
zdaje się, że będzie tam Alyson Stoner i na 100% Adam G. Sevani, reszta narazie pozostaje w cieniu do premiery, ponieważ opis fabuły totalnie mi się nie podoba ale nie oceniam filmu póki nie zobaczę, także dozobaczenia na premierze xD
Będzie tam dużo motywów 3D i dużo tańca. Wszystko fajnie tylko obawiam się,
że fabuła będzie do kitu...
co jest z tym 3D -.- ludzie no ile mozna treraz w kolko beda filmy w 3D;/ co z normalnym kinem bez przesady ;/ ale rozumiem jak sie nie ma pomyslow na film to trzeba w widza w jakis inny sposob przyciagnac ale bez przesady
jednym z większych powodów kręcenia filmów 3D jest piractwo. Jak ktoś wejdzie sobie z kamerą to raczej nie nagra filmu w trójwymiarze.
Kurcze normalnie nie poszłabym na to do kina. Ale 3D ... hmm przyzna że zachęca na pójście do kina, przynajmniej po to żeby zobaczyc co im z tego 3D wyjdzie. A zwiastu zapowiada się całkiem fajnie ... tylko pytanie ... czy to kolejny przereklamowyany trailer do nudnego filmu?? CZy wyjdzie z tego całkiem dobry film?
Byłem dzisiaj na tym filmie i powiem, że naprawdę fajnie się go oglądało. Technologia 3D robi ogromne wrażenie !! Szczególnie solówki tancerzy są rewelacyjne. Co do samego filmu to trochę mało tańca, ale ogólnie film oceniam bardzo dobrze. Historia oczywiście z happy endem, ale to wie każdy kto ogląda tego typu filmy. Podsumowując - fajny film, a dzięki 3D robi z niego film bardzo dobry :]
W tej części było o wiele więcej tańca niz w poprzednich, zresztą co częśc jest go więcej. 3D dodało tu tylko dodatkowych wrażeń i filmu nie zepsuło, więc jednak było to dobre posunięcie;)