PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70103
4,9 10 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

Jak się nazywa ten aktor który grał jednego z tancerzy Samurajów, co go w tanecznej bitwie w parku Moose pokonał na początku ;> ? Chyba miał w filmie ksywe Dark Kid czy coś takiego ale głowy nie daję :D . Wie ktoś ?

ocenił(a) film na 7
Depp_fan

ja tez szukam kilu... ale nie mam pojecia... wiec dolacze sie do pytania... i jeszcze o jednego mi chodzi... byl tam w ekipie Moose'a i reszty taki koles, swietnie tanczyl, no wszyscy swietnie tanczyli ale on sie wyroznial, bylo z nim kilka ujec mial takie ruchy jak robot, w jednym momencie tak fajnie ruszal jakby tylko samymi barkami potem klatka piersiowa a glowe mial nieruchomo, jak tanyczl to ciagle mial okulary przeciwslonczene ubrane, :P nie wiem czy kojarzycie o kogo mi chodzi. jesli tak to wie ktos jak on sie nazywa ?

ocenił(a) film na 10
merry_5

merry_5: ten drugi ten robot to madd chadd;) ten robot

ocenił(a) film na 10
tenczowakredka

Moose pokonał W parku Daniela "Clouda" Campos'a (Bboy Cloud) , a tego 2 znajdziecie pod "ksywką" Madd Chadd.

ocenił(a) film na 7
xxmisha1993xx

oo wlasnie o tego mi chodzilo ! dzieki Ci wielkie ! ;)

ocenił(a) film na 10
merry_5

Spoko nie ma sprawy ;) mnie też wpadli w oko i musiałam ich poszukać więc jak coś to służę pomocą jeśli jeszcze kogoś szukasz .

ocenił(a) film na 7
xxmisha1993xx

na razie tylko tyle ;) ten Madd Chadd jest po prostu genialny jesli chodzi o taniec ! tzn nie znam sie na tym jakos ale jako zwykly widz nie moglam wzroku oderwac, te ruchy, jak maszyna :P

użytkownik usunięty
merry_5

Noo ;D .

ocenił(a) film na 8

też go szukałam. angielska wikipedia pomogła ;))

ocenił(a) film na 10
Fudi_

do merry_5: no dokładnie, mnie też od wyjścia z kina chodził po głowie ;) ale Daniel Campos też wymiata...jak dla mnie najlepszy z Samurajów.Najwięcej z nich go było ;p

ocenił(a) film na 7
xxmisha1993xx

ja nie ogladalam w kinie niestety, a efekt w 3 D musial byc o wiele lepszy ;)

ocenił(a) film na 8
Depp_fan

SPODOBAŁ mi sie:)))) całkiem niezły