PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70103
5,0 14 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

Czy według Was trójka jest najlepsza? Czy może poprzednie części bardziej Was zachwyciły?

w sumie wszystkie czesci mi sie bardzo podobalo (bylam wczoraj na maratonie filmowym i widzialam 3 czesci) i 3 czesc bardzo mi sie podobala ;) nie zawiedziecie sie

ocenił(a) film na 10
olada

tez bylam wczoraj na maratonie i zastanawialam sie co jeszcze mozna wymyslec w 3 czesci jednak ogladajac 3 czesc kopara opadla mi totalnie wiec jesli ktos lubi te klimaty to warto obejrzec ten film bo jest to widowisko i okrzykow zachwytu konca nie bedzie :)

ocenił(a) film na 9
olada

ja ode z kolezankami na 17:30 a powiedzcie czy byla ta muzyka ktora byla w zwiastunie w 13 sekundzie .... ??

użytkownik usunięty
domis3

przeglądałam soundtrack do step up 3 i nie znalazłam tam piosenek, które były w zwiastunie, czyli take your shirt off oraz squeeze it. chodzi Ci o tą drugą?

ocenił(a) film na 9

jeszcze inną ta co jest w zwiastunie 13 sekunda jak ta Natalia tanczy w jakims klubie czy dyskotece taka melodyjka fajna i trwa ona przez kilkaaaa sekund

ocenił(a) film na 10

ja też byłem wczoraj na maratonie no i przez cały czas trwania Step Up3 szczęka miotała mi się między kolanami :P jak dla mnie rewelacja! no i te efekty 3d szok! w trzeciej części jest zdecydowanie najwięcej tańca z wszystkich części i to jakiego....:)

ocenił(a) film na 5

według mnie 1 nic nie przebije, ale 3 jest genialna pod względem tańca i muzyki :). na pewno jest dużo lepsza od dwójki, ale czy od jedynki to już kwestia gustu :D.

ocenił(a) film na 9

3 zdecydowanie najlepsza pod względem tańca! ! !

Ja uważam, że trójka jest zdecydowanie najlepsza pod względem tanecznym. ;)
I to właśnie ta część najbardziej mi się podobała.
Ja się nie zawiodłam i gorąco polecam film. ;)

ocenił(a) film na 10

Również dla mnie trójka to mistrzostwo. Tak, jak 6 lat temu You Got Served przetarło ścieżkę dla filmów tanecznych tego typu, tak dopiero SU3 dorównało mu, a nawet przebiło. Taniec, muzyka i realizacja na najwyższym poziomie. Czułam, że ta część będzie lepsza, ale aż tak? Jestem pod niezwykłym wrażeniem i urokiem :)

Widziałem dziś i powiem, że fajne. Fan poprzednich części się na pewno nie zawiedzie :)
Dużo tańca, humoru, powrót postaci z poprzedniej części i masakryczna walka finałowa :)

ocenił(a) film na 10

Hm, musze ze mnie SU3 wogole zaskoczyl. Przewaznie jak wychodzi nowa czesc czegos to ciagle sie powtarzaja aktorzy, schemat fabula... Ale tutaj bylo cos zupelnie innego, pozatym final byl mistrzowski xD Pozatym nie spodziewalem sie takiego zakonczenia bo ciagle ktos cos motal i ciezko bylo przewidziec zakonczenie :) Nie chodzi mi tutaj o World Jam =]
Reasumujac, jest to wg mnie najlepszy film taneczny jaki widzialem, wiec warto na niego pojsc xD

P.S. Bylem na maratonie z czwartku na sobote, ale zamierzam w ten wtorek co bedzie znow pojsc na SU3 xD

ocenił(a) film na 9

trójka, jak najbardziej trójka;) mniej słodko niż w poprzednich częściach.

ocenił(a) film na 10
EasyLife

FILM JEST MEGA MUSISZ ZOBACZYĆ TAKIEGO FILMU NIEMOŻNA SOBIE PODAROWAC !!!!! IDE NAPWENO 2 A MOZE NAWET 3 RAZ !!!!

ocenił(a) film na 9
londontown

Ja dziś byłam na 3 i mogę spokojnie polecić. 1 Mnie bardziej zachwyciła ale 3 też niczego sobie. Na pewno lepsze od 2 ;D

ocenił(a) film na 9
marcias21

Właśnie wróciłam z kina i jestem pod wrażeniem ...3 część był cudowna - cieszę się że było tak dużo układów tanecznych i efektów. było warto się wybrać :))

ocenił(a) film na 10
California_girl

film jest mega !!!!!

ocenił(a) film na 9

Co jak co ale 3 czesc pod wzgledem tańca i choreo ryje banie ja to siedziałem i oczy miałem jak 5 zł oglądając to ! Kocham w jaki sposób pokazali taniec jak ludzie to kochają bo to jest film dla wszystkich oczywiscie ale każdy kto tańczy pewnie rozumie co pisze ;) Co do fabuły to gówno mnie ochodziło film jak film miłość bla bla coś sie złego stało i na koniec happy end jak zwykle. Ja chodziłem i oglądałem wszystkie części tylko ze względu na taniec i 2 i 3 wymiatają !! Peace ;)

użytkownik usunięty
KuSmIeRz090

haha. xD ja tez. Szczena mi opadla,gdy zobaczylam jak oni tancza.

Film jest fantastyczny. Nie mogłam wysiedzieć, tak mi nóżki chodziły;P
Najlepsza część, zdecydowanie.Przebiła wszystko.
natalia297 nie pamiętam w którym momencie ale take shirt off było:)
Polecam wszystkim.. Na pewno jeszcze wybiorę się do kina

ocenił(a) film na 9
mejaczek

tak take shitt off bylo ale nie bylo piosenki OWN STEP :(

ocenił(a) film na 7
mejaczek

Film rzeczywiście bardzo dobry za taniec dałem 8/10 jeśli chodzi jednak o fabułę to słabo...
Ale ósemka się należy za niesamowite układy i ruchy ;)

ocenił(a) film na 9
jack_shephard

wiecie jaka muzyczka w 13 sekudzie w zwiastunie ?

domis3

domis3, nie mam pojęcia:(tez jej szukam;/

ocenił(a) film na 8
domis3

a o który zwiastun Ci chodzi. W zwiastunach były piosenki których w filmie nie słyszałam np.Dj Frank feat Tiesto- Squeeze

użytkownik usunięty
jack_shephard

to film taneczny,gdzie wszystko skupia sie na tancu. :)

ocenił(a) film na 9

kurcze ja placze a mi sie ta muzyczka podoba posluchalabym sobie fajnaa takaaa

użytkownik usunięty
domis3

Nie placz. :(

ocenił(a) film na 9

hehe oki ale serio odkąd zobaczylam zwiastun ona mi sie najbardziej spodobala a na złosc jej nie widze nigdzie ;/

użytkownik usunięty
domis3

a w polskim zwiastunie co to za piosenka zaczynająca się w 1:30?

ocenił(a) film na 8

trójka jednak najlepsza...polecam

ocenił(a) film na 10
jesse_b

FILM JEST MEGA KAŻDY KTO NIEWIDZIAL A INTERESUJE SIĘ TAKIMI KLIMATAMI !!POWINIEN GO ZOBACCZYĆ !!! JA JUŻ PLANUJE NA PON 2 RAZ A MOŻE I PÓJDE PO RAZ 3 JAK ZNAJDE CZAS !!!!

użytkownik usunięty

Mnie najbardziej podoba się jedynka, bo jest najbardziej naturalna i realistyczna, w trójce fabuła jest dość mocno naciągana (spójrzmy prawdzie w oczy, gdyby posprzedawali te wszystkie buty i gadżety, które mieli w "Krypcie" rachunek sam by się zapłacił, poza tym to już któryś z kolei film z cyklu "kontynuacja dzieła po zmarłych rodzicach" i to już było nudnawe... ;)), a taniec przesadzony (widać było ingerencję komputera). Trójkę się fajnie ogląda, ale nie poszłabym na nią do kina drugi raz. Podsumowując według mnie:

Pierwsze miejsce STEP UP
Drugie miejsce STEP UP The Streets
Trzecie miejsce STEP UP 3D

ocenił(a) film na 10

tez bylem na maratonie, ale juz na tym filmie przysypialem. Nie urzekla mnie calkowice historia tej czesci. Troche poskakali, fabuły praktycznie żadnej. No i to 3D hmmmm... poza trzema ujeciami, absolutnie zbyteczne.
Finalowy taniec tez jakis taki nudnawy.

Ja bym ustawil w kolejnosci:
1. miejsce - Step up 2 the streets
2. miejsce - Step up
3. skoro nie ma juz w czym wybierac, to step up-3D