Ma już dość słuchania bądź czytania o tym, że ten film jest banalny, prosty, przewidywalny, etc. Ludzie tu nie chodzi przecież o fabułę, która i tak była niezła.Uważam, że szczegóły były niedopracowane,ale wiecie co jest najważniejsze w tym filmie? Taniec. A ten był na najwyższym poziomie.Film jest rewelacyjny.Jak dla mnie najlepsza ze wszystkich części.
A już na pewno pod względem tańca. A o to w tym wszystko chodziło. O taniec i pokazanie, że dla wielu ludzi jest to sposób na życie i wyrażenie siebie. 9/10
Chciałam jeszcze dodać,że muzyka odegrała też ważną rolę w filmie.Muzyka i choreografia - dwie rzeczy, które powalają na kolana ;)
zgadzam sie ;) film bardzo mi sie podobal. jezeli ktos szuka ambitnej produkcji dajacej do myslenia to niech po niego nie siega a nie potem wywala frustracje o banalnej fabule itd itp. no przeciez czego sie spodziewaliscie po filmie tanecznym / muzycznym ? lekki, przyjemny, swietna muzyka, powalajacy taniec... i o to w tym chodzi. nie dziwie sie ze niektorzy sa rozczarowani jesli nastawiaja sie na Bog wie co...
Spodziewaliśmy się czegoś na miarę "Dirty Dancing" albo przynajmniej "Flashdance". Film taneczny/muzyczny to nie tylko taniec i pokazanie, że jest on sposobem na życie wielu ludzi. Tak to można sobie YCD pooglądać.
Film jest słaby i tyle. Dlatego film oceniłem na 3/10, natomiast poszedłem ze względu na 3D i tutaj było 9/10. Średnia wyszła 6/10 i tak całościowo oceniłem Step Up 3D. Powtórzę jeszcze raz - gdyby to było Step Up 3 (bez 3D) to byłoby 3/10.
No cóż, każdy ma swoje zdanie, każdy szuka w filmach czegoś innego. Dla mnie najważniejszy był taniec.Mi się film podobała,ale wiadomo, są gusta i guściki ;)
Dirty Dancing... omg. Przeciez to klasyka. Takich filmow juz nie bedzie,moj drogi. :)